Hrvati loši gubitnici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jasno je,Turci imaju misljenje,ako su izdali svoj narod,zasto ne bi i nas sutra,stavi se u tu poziciju i sve je jasno.Izdajnike ne zarezuje niko,a pogotovo onaj za koga su izdali.E ovi izrodi to shvatili,ali nema povratka,i celog zivota jure za postovanjem onoga za koga su izdali sopstveni rod,i ako su svesni da to postovanje nikada nece dobiti.Kompleks koji polako predje u bolest zvanu opsesija i mrznja,prema onome sto ih sputava da budu postovani,jel jasnije?

mozda..ali je bas gubinicka deviza...ko bi u to srljao:think:

Poceo da lupeta, nikada da se zaustavi...Memedovic ne zna sta ce sa njim...nakasljava se ...upada novi voditelj niotkuda, ne bi li neko bio u stanju da ga obuzda...Vanja se smeje ...raspad:hahaha:
zamisli idiote koji su pozvali Sasu Curcica u emisiju.:hahaha:

au sunce ti ***** ono je bilo strasno kada je krenuo da trabunja gluposti i da ga jos uz to lupaju emocije i sav se uneo u pricu , tipican kokainski flesh ,kontao sam da nikad nece stati jos je na kraju poceo da prica o ******* Besnom Foku i njegovom timu koji on trenira ili sta vec ... :shock::tease:

Eto. Pali smo. Imao sam osjecaj odmah nakon 1. poluvremena da nesto nije u redu. Ova repka jos nije potpuno sazrijela. Neki se samnom ne bi slozili, al' siguran sam da je tako. Hrvatska - SP 2010. Tek onda ce se vidjet kvaliteta ove momcadi koju je Bilic digao na noge. Kao i '96 EP. Tek su na SP-u napravili boom.

Tekma. Dobra. Odlicna! Turci su bili bolji. Evo, vidim da ste se raspisali, al' prosli smo cijeli ZG (centar) - nigdje incidenta. Svi su ovo prihvatili dobro.. nitko Bilicu nije zamjerio. A ako je netko (ovdje mislim na postera teme) ocekivao da nece doci do nereda na sve strane raznolikosti - onda je ili naivan ili blesav. Pa ne bi mi bili balkanci da ne napravimo bar malo nereda. ;)

Pozdrav svima koji su pruzali podrsku tokom ovog prvenstva.

Hrvatska doma - Turskoj sve najbolje.

Draga supermoderatorko !

Kao prvo čestitam na unapređenju.
Kao drugo, pošto se ovo odnosilo na mene, evo i objašnjenja.
U proteklim danima smo imali veoma živu i raznovrsnu debatu sa "braćom" Hrvatima i nekim "sestrama" Hrvaticama koji su se trudili iz petnih žila (pored osporavanja žrtava Jasenovca i sličnih poduhvata) da nas (građane Srbije - da baš ne kažem Srbe) proglase nekulturnim divljacima, zaostalim i primitivnim komšijama koji su eto bili 5 vekova pod Turcima i sl., dok su oni (Hrvati) bili pod AU monarhijom. To je podrazumevalo (po njima) visok stepen kulture, "naobrazbe", visok IQ (da bilo je i takvih izjava) i naravno daleko veće moralne kvalitete od nas zaostalih "Bizantinaca", "Bugara", "Turaka" i sl.

Dakle, poenta ove teme je da vidimo (iz realnih izvora) da li je baš tako...

:klap: Плаћам пиће!

Cuo sam da je jedan 14-godisnji turcin uboden i ubijen sa nozem dok je drugi tesko ranjen!
Inace moram da kazem (sad ce neki opet reci da izmisljam) da su turci dosta provocirali.Eto mene je bas zadesila guzva na Gürtel-u(trebalo mi je vise od sat vremena da izadjem odande) pa su mi "okitili" auto turskim zastavama,kroz prozor zavlacili ruke da sviraju(ovo drugo moran da ih razumem-kod njih je auto jos uvek "leteci tanjir":hahaha:) itd...E sad sta je bilo i ako je bilo saznacemo kasnije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back