Hrvati letuju u Srbiji?!

Meni su samo zanimljivi sledeći gradovi: BG, NS, SU, KG i SO.
Što se tiče prirodnih lepota, u Srbiji mi se ništa ne sviđa. Meni je Srbija generalno gadna, tu ti ništa ne možeš da uradiš.
Možda mi se sviđaju i manastiri, ali su i oni odrpani i nisu dovoljni da bih mogao da kažem da je Srbija lepa.

A šta si video od prirodnih lepota Srbije?

Zato je Crna Gora zakon! :cool:

I najvisočiji kanjon na svijetu poslije Kolorada, i jednu od 3 prašume u evropi (Bjelasica), i jedini "fjord" usred mediterana (Boka) i skadarsko jezero, i Ada Bojana i ulcinjska pješčana velika plaža od 14 kilometara.... itd itd....
Kod nas kod nas, miševi kod nas! :cool:

I najvisočiji kanjon na svijetu poslije Kolorada, i jednu od 3 prašume u evropi (Bjelasica), i jedini "fjord" usred mediterana (Boka) i skadarsko jezero, i Ada Bojana i ulcinjska pješčana velika plaža od 14 kilometara.... itd itd....

Bazirajući odgovor na ličnom iskustvu sa letovanja na "elitnom" mestu, Pržnu i hotelu "Maestral", udeliću vam nekoliko saveta e da bi poboljšali posetu:

-ne dozvoljavajte da gomna plutaju morem na plaži na koju se ulaz naplaćuje 3 evra
-nemojte čašu obične nehlađene vode da naplaćujete 0.20 evra, bedno je i jajarski
-ubedite osoblje u ugostiteljskim objektima da se ponekad osmehne, a muško da se ponekad obrije i obuče čistu košulju, kao i da vreme između narudžbine i donošenja iste bude manje od 30 min za piće i 60 min za hranu
-ukinite taksu za boravak, niste ni Niza ni Monaco ni Copacabana
-postavite signalizaciju na onim serpentinama iznad Pržnog
-osvetlite puteve koji idu do luksuznih privatnih smeštajau brda
-ubedite vlasnike istih da postave klimu
-ubedite vlasnike istih da ako sam došao iz Srbije, nisam došao da pravim Veliku Srbiju i mrzim Mila, za obe stvari me zabole
-pokušajte da me ubedite da dodđem ponovo, ali nećete uspeti.

Hint: Grčka, Turska, Hrvatska, Italija su jeftinije, ljubaznije, čistije, lepše.Idite tamo.

Meni su samo zanimljivi sledeći gradovi: BG, NS, SU, KG i SO.
Što se tiče prirodnih lepota, u Srbiji mi se ništa ne sviđa. Meni je Srbija generalno gadna, tu ti ništa ne možeš da uradiš.
Možda mi se sviđaju i manastiri, ali su i oni odrpani i nisu dovoljni da bih mogao da kažem da je Srbija lepa.

Manastiri odrpani??? :eek: Blagi Bože šta ovde čovek sve može da pročita.

Zato vec vekovima ljudi iz CG beze u Srbiju.

Ne lupetaj brate crnogorce.

Kad je već tema Hrvati, Srbija i turizam, jedna moja dobra prijateljica (roba 30+, rastavljena) sa još jednom takvom ide celu sedmicu u Beograd na provod. Možda je već i pošla. Nemojte slučajno da se vrati nezadovoljena. Ima li u vas tamo razrađen sistem za takve slučajeve?

Back