PURGER
Primećen član
- Poruka
- 655
Vidim ništa novo,a ja se ponadao da ima neke normalne priče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PURGER:Vidim ništa novo,a ja se ponadao da ima neke normalne priče.
PURGER:Vidim ništa novo,a ja se ponadao da ima neke normalne priče.
lud 100%:pa vidiš tigra junačine,ko može bit normalan?a ja fino priznam da sam lud...
Јапанци су један врло пристојан и култивисан народ за разлику од таквих као ти...Они су за слична ср*ња као ви поп*шили тешке последице.А то што је теби криво што нисте број Срба у Хрватској свели на нулу,моћи ћете брзо да исправите уз такве као ти.Мало је што уместо милион и по Срба сада у Хрватској има 100000?lud 100%:ne,ali su japanci srbi.to je eminentna činjenica.naravno,kao što su ustaše pobili sve srbe u NDH(a ovi što su gurali balvane su pali s marsa),tako su i njih naterali da iskose oči i viču da su japanci-a ne srbi,nevjerojatno.ma cjeli svjet je protiv vas-pichka li nam materina ustaško-šiptarsko-židovsko-balijsko-švabska![]()
monti7-krstas:Pa nemoj to kumim te u svakom postu pojedinačno toliko opširno dokazivat![]()
Hi misoni :-), sad si 100postotnom otvorio još jedan front i neće cijelu noć prestaja da tipka.misoni:Јапанци су један врло пристојан и култивисан народ за разлику од таквих као ти...Они су за слична ср*ња као ви поп*шили тешке последице.А то што је теби криво што нисте број Срба у Хрватској свели на нулу,моћи ћете брзо да исправите уз такве као ти.Мало је што уместо милион и по Срба сада у Хрватској има 100000?![]()
misoni:Јапанци су један врло пристојан и култивисан народ за разлику од таквих као ти...Они су за слична ср*ња као ви поп*шили тешке последице.А то што је теби криво што нисте број Срба у Хрватској свели на нулу,моћи ћете брзо да исправите уз такве као ти.Мало је што уместо милион и по Срба сада у Хрватској има 100000?![]()
lud 100%:pa vidiš tigra junačine,ko može bit normalan?a ja fino priznam da sam lud...
Al' se uFatio za tigra u svakom postulud 100%:neki tvrde da sam budala,a ja sam samo lud.jbg. kad bi tigar poslo svoju dijagnozu,vidjela bi se i razlika
Salvantis:Al' se uFatio za tigra u svakom postu
A imas i hronicnu potrebu da stalno ponavljas kako si lud, sto dokazuje i da si budala.
I posle ocekujes da te neko shvati ozbiljno...
monti7-krstas:Bravo kolega![]()
I ja sam se isto nada postovima sa više kreativnosti, sadržajnosti, duhovitosti al se sve svede na lične, duge i plitke obračune bez obzira koja je tema.
Što će mo sad? Ostat ću još malo pa odoh...
Šteta što jomini nije online :-(
p.s.
A i Lord nestade :sad:
Salvantis:Vidi ludi ustaso, tesko da ces ti da mi naredjujes ovde.
To mozes da probas u svojoj ndh selendri, a odavde mozes da odyebes samo ti.
I interesantno da bolesnik koji non-stop spominje kako je lud, prica o ludnici...
PURGER:Ma i ja ču izgleda malo van,j...š politiku,treba neka zabava,ionako sam se naradio ko životinja.Pozdrav majstore i svako dobro.
Pazi ovu receniculud 100%:ništa je tebi ne naređujem,niti ti meni možeš naređivati.samo dati prjedlog.a što se ludnice tiče,pa valjda ja znam najbolje.
Salvantis:Pazi ovu recenicu![]()
Pa ti nisi ni za zayebanciju koliko si malouman...dovoljan si sam sebi
Zato cu ti ponoviti moj predlog od juce (kad smo vec kod predloga):
odleti aviJonom u tvoju lijepu selendru, a doci ce valjda jednom i mod, da ti u tome pomogne...
Aj sad: LETIIIIIIIIIIIIIIII
lud 100%:andrija kačić-miošić,
antun-gustav matoš,
ivan mažuranuć,
ivana brlić-mažuranić,
august šenoa,
mihovil radnić,
stjepan radić,
marko marulić,
marin držić,
josip jelačić,
vjenceslav novak,
silvije-strahimir kranjčević,
antun kovačević,
vladimir nazor,
ivan-goran kovačić,
antun-matija reljković,
ivan plemeniti zajc,
vatroslav lisinski,
milan šuflaj,
faust vrančić,
hrvoje vučetić,
milan begović,
slavoljub penkala,
antun-branko šimić,
fran-krsto frankopan,
nikola šubić-zrinski,
alojzije stepinac,
ante starčević,
ruđer bošković,
andrija hebrang,
dragutin tadijanović,
mijat tomić,
dinko šimunović,
juraj dobrila,
franjo rački,
josip-juraj štrosmajer,
leopold mandić,
antun mihanović,
josip runjanin,
luka botić,
eugen kvaternik,
musa-ćazim ćatić,
ivan kozarac,
petar zoranić,
petar hektorović,
mato peić,
petar preradović,
maksimilijan vrhovac
neznam jel ih ima pedest,ali mi se nije dalo dalje nabrajat...
PURGER:Nije me bilo neko vrijeme,ali znam da če se pojedincima diči kosa na glavi,nema veze,vidim zanimljiva tema,a lijepo sam vam ranije pričao kako mi se mi Hrvati znamo nositi sa svojim teretom,mada sad če opet jasenovac i sl.ili valjda neče.Nadam se da ču i ja dočekati da Ratko i Radovan zasjednu za klupu gdje ih čeka mjesto i da poslušam njihove transkripte.![]()
lud 100%:ja nemam ništa protiv srba,ali imam protiv četnika.zašto nebi svi srbi fino rekli:mi ovdje živimo 500 godina,ovo je i naša domovina.a ne gurat balvane i pjevat svašta(a neki su i radili svašta).ja znam puno srba koji su za vrjeme rata bili u hrvatskoj vojsci ili mup-u.
zbog par maloumnih kretena ili par kriminalaca čitav narod najebe.jel to bilo potrebno?
Пенкала је био Чех!lud 100%:andrija kačić-miošić,
antun-gustav matoš,
ivan mažuranuć,
ivana brlić-mažuranić,
august šenoa,
mihovil radnić,
stjepan radić,
marko marulić,
marin držić,
josip jelačić,
vjenceslav novak,
silvije-strahimir kranjčević,
antun kovačević,
vladimir nazor,
ivan-goran kovačić,
antun-matija reljković,
ivan plemeniti zajc,
vatroslav lisinski,
milan šuflaj,
faust vrančić,
hrvoje vučetić,
milan begović,
slavoljub penkala,
antun-branko šimić,
fran-krsto frankopan,
nikola šubić-zrinski,
alojzije stepinac,
ante starčević,
ruđer bošković,
andrija hebrang,
dragutin tadijanović,
mijat tomić,
dinko šimunović,
juraj dobrila,
franjo rački,
josip-juraj štrosmajer,
leopold mandić,
antun mihanović,
josip runjanin,
luka botić,
eugen kvaternik,
musa-ćazim ćatić,
ivan kozarac,
petar zoranić,
petar hektorović,
mato peić,
petar preradović,
maksimilijan vrhovac
neznam jel ih ima pedest,ali mi se nije dalo dalje nabrajat...