HRONIKA

Ma nije bre kriv on je samo hteo da upuca nekog drugog!...

(bio sam ironican)

Da se pitam ja bih takve po kratkom postupku....

Cak i da nije "pogresio" moron je hteo da ubije lika sa ledja dok shora zbog svadje od pre nedelju dana....... :shock:

Od Zmajodbraja

U Novom Sadu usmrćen Zdravko Negovanović (23)
Mladić ubijen hicem u glavu
Nepoznata osoba prišla je Negovanoviću, koji je stajao na parkingu, preko puta kluba, i pucala mu iz neposredne blizine u glavu. Ubica se zatim izgubio u mraku

NOVI SAD - Zdravko Negovanović (23), poreklom iz Sarajeva sa prebivalištem u Čeneju, ubijen je oko jedan sat iza ponoći, u noći između srede i četvrtka u Bulevaru despota Stefana, ispred broja 6u Novom Sadu, u naselju Liman. Ubistvo se dogodilo preko puta kluba "RST" i to u trenutku dok je u ovom klubu trajao koncert grupe "Kerber". Prema rečima svedoka, nepoznata osoba je prišla Negovanoviću, koji je stajao na parkingu preko puta kluba i pucala mu iz neposredne blizine u glavu. Ubica se zatim izgubio u mraku, pobegavši u pravcu Limanskog parka. Nekoliko trenutaka kasnije ceo Limanski park i deo grada oko kluba "RST" blokirale su jake policijske snage.
U Novom Sadu se prepričavaju tri nezvanične verzije ovog ubistva. Prema prvoj, Negovanović se u "RST"- u posvađao s jednim mladićem oko muzike. Navodno je želeo da naruči neku pesmu, ali mu mladić nije dozvolio rekavši da on "drži" muziku. Usledilo je nekoliko oštrih reči, ali se situacija vrlo brzo smirila. Međutim, nešto kasnije, Negovanović je, navodno, izašao iz lokala, a na parkingu ga je čekao ubica, koji mu je iz pištolja u čelo ispalio metak.

Po drugoj verziji, ubistvo nema nikakve veze s klubom "RST", odnosno Negovanović navodno nije ni bio gost u pomenutom lokalu, već se slučajno zatekao na parkingu gde je ubijen. Po toj teoriji, ubica je, iako to zvanično niko nije potvrdio, juče prepodne uhapšen, a navodno se radi o bivšem pripadniku MUP-a. Prema, takođe, nezvaničnim informacijama, ubica je star 38 godina i priznao je ubistvo uz tvrdnju da je ubio pogrešnu osobu, odnosno da je mislio da se na parkingu umesto Negovanovića nalazi druga osoba.

Po trećoj verziji, ubistvo Negovanovića se dogodilo u trenutku kada je u klubu "RST" atmosfera bila na vrhuncu, pa niko od gostiju nije čuo pucanj. Po toj teoriji Negovanović je u RST-u bio sa jednim drugom, izašao je napolje da obavi nuždu, pošto je gužva ispred toaleta bila velika, međutim, njegov drug je videvši da ga nema već dvadesetak minuta izašao napolje da ga potraži. Na parkingu je zatekao beživotno Negovanovićevo telo.

UHAPŠEN ZBOG UBISTVA

NOVI SAD - Novosadska policija juče je saopštila da je uhapsila Milana Tota (40), zvanog Mađar iz Novog Sada, zbog sumnje da je ubio Peru I. (43) iz Bogojeva. Kako je navedeno u saopštenju policije, ubistvo se dogodilo 23. novembra oko 23 sata na novosadskom keju, posle kraće svađe. Milan T. je Peru I. udario više puta rukama i nogama, nastavljajući da ga udara i kada je on pao na zemlju. Na kraju ga je udario pesnicom po glavi i naneo mu povrede koje su uzrokovale smrt, navodi se u saopštenju policije. Kako saznajemo, uhapšeni je priznao ubistvo. On je rekao da se sa ubijenim posvađao oko tablete za lečenje od alkoholizma

jacques:
Od Zmajodbraja
NOVI SAD - Novosadska policija juče je saopštila da je uhapsila Milana Tota (40), zvanog Mađar iz Novog Sada, zbog sumnje da je ubio Peru I. (43) iz Bogojeva. Kako je navedeno u saopštenju policije, ubistvo se dogodilo 23. novembra oko 23 sata na novosadskom keju, posle kraće svađe. Milan T. je Peru I. udario više puta rukama i nogama, nastavljajući da ga udara i kada je on pao na zemlju. Na kraju ga je udario pesnicom po glavi i naneo mu povrede koje su uzrokovale smrt, navodi se u saopštenju policije. Kako saznajemo, uhapšeni je priznao ubistvo. On je rekao da se sa ubijenim posvađao oko tablete za lečenje od alkoholizma
Evo pravog primera, onako iz života, kakve sve posledice može da ima to prokleto lečenje od alkoholizma !!! :evil:

da li je ovo za hroniku ili samo upozorenje ...

ako kojim slucajem trazite u karinktonci nalog za put,pazite da ne dobijete pride i batine,'amneziju' i sve ostale pratece 'elemente'

05. decembar 2006
Danas otvorena fontana u Katoličkoj porti radiće samo nekoliko dana, a zatim će biti isključena do marta, pošto postoji mogućnost da se voda zaledi. Direktor ZIG-a Igor Mirović je izjavio da neće postojati čuvarska služba koja će čuvati novu fontanu i istovremeno je pozvao građane da je ne oštećuju.

Fontanu, koja je napravljena bez konkursa, po nacrtu arhitekte Slavka Županskog, otvorila je gradonačelnica Maja Gojković, koja je objasnila kako ona radi. "Ovo je nešto novo u gradu, jedna veličanstvena fontana sa automatskim upravljanjem koje podrazumeva automatsko bacanje vodene skulpture i upravljanje osvetljenjem", navela je gradonačelnica.
(izvor - RADIO 021)

U nedostatku adekvatne teme a da je ista otkljucana, pitam ja vas ovde...

*pa sada naslov*

Mislim juce covek skocio u centru sa 6 sprata, a "bio je tako miran i skorz normalan" momak.... :shock:

Svaki dan ubistva, a sada i samoubistva, imamo najvise zarazenih AIDSom.... :shock:

Ravničarska depresivnost (subotički pelcer), udružena sa blagom zatvorenošću i mnoštvom onih koji su došli i nisu se adaptirali ... NS postaje metropola. Gde će da ode ... videćemo.

Hehe... ja mislim samo da ste vi Lale, mnogo fine i lepo vospitane, pa i sve to nekako mnogo drugacije dozivljavate. Verovatno da neko vreme zivite u BG-u, koji je daleko kaubojskija sredina, brzo biste ogooglali na sve te price (ili biste i sami zavrsili u hronici).
A opet smo mala maca u odnosu na svetska dogadjanja (da ne kazem kaskamo za svetom :lol: ).

Ide. . . Pa pogledajte kakvi sve debili voze kola, kakva je sva kultura ljudi koji ih voze. . . Svaki dan parkiraju gde netreba, ulice redovno neprohodne (one manje) od parkiranih kola. . . A ni za invalide nemaju postovanja. . . Redovno na njihovim mestima parkiraju. . . Ponekad mi dodjes da uzmem sprej pa kad vidim tako nekog da mu na haubu zamastiljarim "Ne postuje invalide". . .

Kazu, dobio otkaz tog dana. Pa majku mu, zar je taj posao vredan njegovog zivota??

Apropo - juce cujem da je pre par nedelja jedan mesar izvrsio samoubistvo zaklavsi se na sred nekog megamarketa (u ns), takodje zato sto je dobio otkaz.

Sta sad, neki glupi posao i kinta koja ide uz njega je vredna ljudskog zivota?

:cry:

Kad_LupimLupim:
Hehe... ja mislim samo da ste vi Lale, mnogo fine i lepo vospitane, pa i sve to nekako mnogo drugacije dozivljavate. Verovatno da neko vreme zivite u BG-u, koji je daleko kaubojskija sredina, brzo biste ogooglali na sve te price (ili biste i sami zavrsili u hronici).
A opet smo mala maca u odnosu na svetska dogadjanja (da ne kazem kaskamo za svetom :lol: ).

U tome i jeste prbolem, sto postajemo BG...

Marifaza:
Kazu, dobio otkaz tog dana. Pa majku mu, zar je taj posao vredan njegovog zivota??

Apropo - juce cujem da je pre par nedelja jedan mesar izvrsio samoubistvo zaklavsi se na sred nekog megamarketa (u ns), takodje zato sto je dobio otkaz.

Sta sad, neki glupi posao i kinta koja ide uz njega je vredna ljudskog zivota?

:cry:

I na to sam mislio + onaj sto je greskom ubijen ispred RST + onaj sto je ubijen na satelitu narko lerdi...

Back