gucci_novosadjanka
Poznat
- Poruka
- 7.935
mogu ja i pogledom..........................
DOKONI UM:Čime ? :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DOKONI UM:Čime ? :-)
DOKONI UM:Hmmm i ja sam mislio d aje RST mirno mesto ali ... pre par godina ubistvo ispred KLUB-a B a sad ispred RST-a ... sledeća je na redu OAZA :-)
Nenose, šta da kažem kada ti ni VOZ ne vidiš, pa šta ti onda uopšte i vidiš ( samo nemoj sada počinjati onu priču o kameri, kupatilu, itd. ! ) !!! :shock:nesons:gledam u Rikosetu ...voz udario zenu na Sajlovu ( u blizini krecane Belko ) !
Masinovodja je primetio zenu kako prilazi pruzi i ne gleda, on joj je svirao i upozoravao ...medjutim...bilo je kasno da zakoci i ...
( sto je najgore, ja tuda prolazim 15 godina i nikada nisam video voz da tuda prolazi !:shock:, mislio sam da je to neka "radna"pruga ?! )
To je materiju tako savladao, da radi i sa bez gledanje !!!Aleksej_BASO:Ili majici od cega!!!![]()
nije ti se svidela prica?!krvolok:samo nemoj sada počinjati onu priču o kameri, kupatilu, itd. !!!! :shock:
DOKONI UM:Hmmm i ja sam mislio d aje RST mirno mesto ali ... pre par godina ubistvo ispred KLUB-a B a sad ispred RST-a ... sledeća je na redu OAZA :-)
Mislio je?! :shock: Da je mislio ne bi ga ubio.nesons:momka ubio pripadnik zandarmerije - greskom !:shock:
( mislio je da je to bio lik koji mu se zamerio )
Nastradali momak je iz Ceneja (23)