gost 110506
Primećen član
- Poruka
- 886
pa treba da ide na tender![]()
DA ali ljudi su poginuli... :shock: A i zar vec nije kupljen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa treba da ide na tender![]()
KAd je meni goreo krov zgrade pre par godina, dosli vatrogasci a neki lik koji je rukovodio je bio morka pijan!!!
Ali mislim da oni nisu "dozvolili" da neko umre, nego jedostavno.. Tako se desilo...
To su bili jezivi trenutci za žitelje novosadskog Pekama !!! :???:KAd je meni goreo krov zgrade pre par godina, dosli vatrogasci a neki lik koji je rukovodio je bio morka pijan!!!
Ali mislim da oni nisu "dozvolili" da neko umre, nego jedostavno.. Tako se desilo...
DA ali ljudi su poginuli... :shock: A i zar vec nije kupljen?
:-?Uzas....Nisam mogla da verujem...Da u strogom centru grada,vatrogasna ekipa koja je,kako kazu stigla za 3 minuta,mogla dozvoliti da tri zivota tek tako odu:sad:
:-?Uzas....Nisam mogla da verujem...Da u strogom centru grada,vatrogasna ekipa koja je,kako kazu stigla za 3 minuta,mogla dozvoliti da tri zivota tek tako odu:sad:
Pa ako su cekali dozvolu za ulaz u strogi centar od security-a . . . :| ( mislim, crni humor- sorry )
A gde je tacno nagoreo? Toliki hotel, a bilo samo 25 ljudi i to 3-e izginuse?! e sudbine. . .
Pa ako su cekali dozvolu za ulaz u strogi centar od security-a . . . :| ( mislim, crni humor- sorry )
A gde je tacno nagoreo? Toliki hotel, a bilo samo 25 ljudi i to 3-e izginuse?! e sudbine. . .
То се и ја питам, премало људи за један хотел, а превише погинулих с обзиром на то колико их је било и да је хотел у најстрожем центру града!:shock:
Maja, sviđa mi se tvoj optimizam, ali opreza nikad na odmet !!! :-DI naravno,neće se ni saznati.