HRONIKA

:-?Uzas....Nisam mogla da verujem...Da u strogom centru grada,vatrogasna ekipa koja je,kako kazu stigla za 3 minuta,mogla dozvoliti da tri zivota tek tako odu:sad:

KAd je meni goreo krov zgrade pre par godina, dosli vatrogasci a neki lik koji je rukovodio je bio morka pijan!!! :lol:

Ali mislim da oni nisu "dozvolili" da neko umre, nego jedostavno.. Tako se desilo...

:-?Uzas....Nisam mogla da verujem...Da u strogom centru grada,vatrogasna ekipa koja je,kako kazu stigla za 3 minuta,mogla dozvoliti da tri zivota tek tako odu:sad:

Pa ako su cekali dozvolu za ulaz u strogi centar od security-a . . . :| ( mislim, crni humor- sorry )
A gde je tacno nagoreo? Toliki hotel, a bilo samo 25 ljudi i to 3-e izginuse?! e sudbine. . .

Pa ako su cekali dozvolu za ulaz u strogi centar od security-a . . . :| ( mislim, crni humor- sorry )
A gde je tacno nagoreo? Toliki hotel, a bilo samo 25 ljudi i to 3-e izginuse?! e sudbine. . .

То се и ја питам, премало људи за један хотел, а превише погинулих с обзиром на то колико их је било и да је хотел у најстрожем центру града!:shock:

Nećemo dozvoliti da mafija bude jača od države - rekao je direktor hotela “Putnik” Đuro Milinković povodom pitanja “Dnevnika” kakva je sudbina 90 zaposlenih koji su i pre požara bili u nezavidnom materijalnom položaju. Početkom decembra primili su akontaciju za april, a prosek zarade kreće se oko 16.000 dinara. - Čim se završi istraga i DDOR proceni vrednost štete, popisaćemo inventar koji je uništen i krenućemo u obnovu hotela.

Tražićemo pomoć od Grada i komunalnih preduzeća i pronaći dobru građevinsku firmu koja je u mogućnosti da brzo obnovi hotel - izjavio je Milinković, dodajući da je odmah posle požara održan sastanak s radnicima i da oni koji su radili u hotelu sada ne dolaze na posao. U sklopu hotela rade dva restorana u Dunavskoj ulici , “Dunavska oaza” i “Sečuan”, a restoran “Lipa” je u zakupu.

Milinković kaže da neće čekati privatizaciju, već pre tog postupka početi da obnavlja hotel.
Agencija za privatizaciju odredila je da aukcija bude u februaru ili martu naredne godine, ali nije utvrdila tačan datum. Posle požara, iz Agencije su poručili da će s poslovodstvom videti kada će se sprovesti vlasnička transformacija, te da će potencijalnom kupcu skrenuti pažnju da je hotel nacionalizovan.

Predsednik sindikalne organizacije u “Putniku” Božidar Biga kazao je da je rano govoriti o sudbini zaposlenih jer nije još završena istraga.
- Ne možemo da uđemo u hotel i vidimo koliko je uništen. Imali smo sastanak s radnicima, ali niko nije rekao kuda ćemo dalje. Za sada radimo koliko možemo u “Dunavskoj oazi “ i “Sečuanu” - kazao je Biga, naglašavajući da ga zovu sindikalci iz drugih hotela i izražavaju žaljenje zbog tragedije.

То се и ја питам, премало људи за један хотел, а превише погинулих с обзиром на то колико их је било и да је хотел у најстрожем центру града!:shock:

Moja komsinica poznaje zenu koja se ugusila, dosla zena da polaze neku obuku u Izv.Vecu i da ne bi putovala svaki dan za SU, tu je odsela i eto. . . :|

Back