Hronični uretritis Pomozite mi!

Pozdrav,
Ja imam tegobe iste već 5 godina.
Ne mogu sjedit nikako jer mi sjedenje pritišće uretu. Bolni nagon na mokrenje,bol tokom mokrenje. To je više kao da me pale ili stave žar na područje testisa.
Obišao 10 urologa, sve ostale specijaliste.
Da ne nabrajam što sve nisam obišao ali nista i dalje.
Pio sam antibiotike ,čajeve, biljne preparate ali ništa.
Bol je svaki dan tu,nekad jača a nekad slabija.
Ne znam gdje otići niti kome se više obratit
Brate jesi li se izlijecio evo sad ce 3 mjeseca kako imam slicne simptome.
Trenutno me ne pece pri mokrenju al ovako inace po cijeli dan neke senzacije u uretri rafio dosta nalaza koji su u redu.
Da li ima lijeka za ovo

Pozdrav pišem ovde jer imam upaljenu mokraćnu cev već 5 meseci.Radio sam analizu urina, urinokulturu,- polno prenosive bolesti svi testovi su negativni.
Simptomi su peckanje i bol nakon uriniranja isključivo kada je urin koncetrovan.Bol i nelagodnost nakon erekcije.
Što se tiče lekova probao sam:
Pancef, De manosin, diklofen, beluro forte, origano ulje.
Ono što bih naglasio je da su mi u urinu povećani kristali, i da su svi simptomi se pojavili 2 nedelje nakon brisa uretre.
Ako neko ima bilo kakvo iskustvo ili ideju o čemu se radi značilo bi mi puno jer već polako gubim nadu i razmišljam o tome da sam sebi presudim.Hvala unapred

Pozdrav pišem ovde jer imam upaljenu mokraćnu cev već 5 meseci.Radio sam analizu urina, urinokulturu,- polno prenosive bolesti svi testovi su negativni.
Simptomi su peckanje i bol nakon uriniranja isključivo kada je urin koncetrovan.Bol i nelagodnost nakon erekcije.
Što se tiče lekova probao sam:
Pancef, De manosin, diklofen, beluro forte, origano ulje.
Ono što bih naglasio je da su mi u urinu povećani kristali, i da su svi simptomi se pojavili 2 nedelje nakon brisa uretre.
Ako neko ima bilo kakvo iskustvo ili ideju o čemu se radi značilo bi mi puno jer već polako gubim nadu i razmišljam o tome da sam sebi presudim.Hvala unapred.
Da li si se izlijecio ima li neki lijek za ovo brate zahvalan bi ti bio puno na nekom savjetu konkretnom

Marko, da bi uspješno izlječil svoju bolest potrebno je potpuno promjeniti prehanu
Ni jedan ljek ne može izlječiti bolest ali prehrana može.
Prehrana se mora sastojati isključivo od voća. povrća, oračastih plodova, bez kave, cigareta
Salatu treba raditi bez ulja octa soli...
Več treba napraviti prirodni dresing za salatu
Također je dobro povjeriti vitamin B12 pre ovog tretmana iako nema veze s tvojom bolešču ali dobro je znati stanje
Također je dobro raditi smuti od špinata , također svako jutro treba piti celerov sok ako je moguće na prazan želudac..
Ono kaj trebaš napraviti potpuni detox organizma
Ako se več i piju neki ljekovi sve te ljekove treba kontrolirano smanjivati i pratiti situaciju
Da ne pišem bez veze ... Ja sam imal kroničnu bubrežnu bolest trečeg stupnja i tu bolest sam izlječil isključivo sa prirodnom hranom
Ni ni jedan ljek nisam popil
Tretman prirodnog lječenja može trajati 3-6 mjeseci a neki mogu potrajati i godinu dana

Marko, da bi uspješno izlječil svoju bolest potrebno je potpuno promjeniti prehanu
Ni jedan ljek ne može izlječiti bolest ali prehrana može.
Prehrana se mora sastojati isključivo od voća. povrća, oračastih plodova, bez kave, cigareta
Salatu treba raditi bez ulja octa soli...
Več treba napraviti prirodni dresing za salatu
Također je dobro povjeriti vitamin B12 pre ovog tretmana iako nema veze s tvojom bolešču ali dobro je znati stanje
Također je dobro raditi smuti od špinata , također svako jutro treba piti celerov sok ako je moguće na prazan želudac..
Ono kaj trebaš napraviti potpuni detox organizma
Ako se več i piju neki ljekovi sve te ljekove treba kontrolirano smanjivati i pratiti situaciju
Da ne pišem bez veze ... Ja sam imal kroničnu bubrežnu bolest trečeg stupnja i tu bolest sam izlječil isključivo sa prirodnom hranom
Ni ni jedan ljek nisam popil
Tretman prirodnog lječenja može trajati 3-6 mjeseci a neki mogu potrajati i godinu dana
Pozdrav imam slicne probleme kao Ivan vec 3 mjeseca a sve je krenulo od poviseneog crpa- to jest upale.
Inace imam snizeno zeljezo na granici je a nekad i ispod, od pretraga urinokultura u redu ultrazvuk abdomena u redu, obicni bris u redu, bris na polne bolesti nisam radio jer nisam imao spolne odnose, u bubrezima malo sasvim pijeska.
Da li ste upoznati da li kicma ovdje moze imati ulogu to jest pudendalni nerv citao sam o tom i imam neke simptome.
Nemam bolove u kicmi, al dole uvijek ossjecaj nelagode cak pri dodiru penisa od bokserice nelagoda u uretri neko zvrcanje da kazem.
Trenutno nemam pecenje pri mokrenju nikakvo samo sto nemam onaj nekadasnji osjecaj da moram na wc, inace malo slabije pijem teecnosti 3 puta max ideem mokriti na dan
Prostata ultrazvukom uredne velicine.
Citao sam nesto i o nebakterijskom prostatitisu

Gledaj, ja sam imao mnogo cista na bubrezima toliko da me je doktorica pitala dal me boli tak jako da me baca..uz to i kroničnu bolest bubrega.
Bubrezi su mi propuštali proteine dala mi je da si podignem ljek a ja ga nisam ni podigao a kamoli da sam ga pio
Planirala me je poslati na biopsiju bubrega al nakon 2 mj više nije bilo potrebe
Pošto sam bil na sirovoj hrani a odmah nisam izbacil kavu tu je stvaralo pomutnju bubrezima
Ono hranim se zdravo a pijem kavu to niej bilo dobro.
Pojačal sam grejp, naranđe i pil sam do 4 l vode dnevno plus ostala sirova hrana
Koliko vidim piješ malo vode - jednostavno pojačaj unos vode i onda kada nisi žedan
Za sve bolesti koje postoje lječe se isključivom prirodnom hranom .
Sve je u glavi dal ćeš biti bolestan il zdrav

Ja sam uradil onako kako sam najbolje znal
Sve bez ljekova

Ja samo predlažem ali opet treba kontrolirati kompletnu krvnu sliku makar u poliklinici ukoliko se ide na sirovu prehranu

Ja sam imal povišeni kreatinin od 141 sada je 87
Imal sam manjak vitamina - B12 koji je bil 131 sada je 256
Imal sam manjak vitamina D koji je bil 17 sada sada je 87 - mnogo sam se izlagal suncu
Kako kažem sve je u prehrani

Poslednja izmena:

Back