D
Dzodzexxx
Gost
Jos nesto da ti napišem.imas ovde na krstarici jos jedan forum za pristatitis.tu ima neki tip potpisuje se kao RADOVAN ČETVRTI i tvrdi da je jedini pobedio hronični nebakterijski prostatitis.kad si vec po forumima javimu se tamo.on prica isto o nekom naparavanju prostate.grejanje i jos neke stvari.kune se u neki ruski caj.bla bla bla...vidi javi se na taj forum..dal je prostatitis ili upala prostate.imas 50 strana.ja sam sve iscitao i ima svakakvih saveta.mozda ti bude od pomoćiI jos nesto...nebakterijski prostatitis ima tendenciju da prodje posle par meseci...pa se onda vrati znatno jaci...i na kraju budu bolovi 24h...ne verujem da je tebi antibiotik pomogao nego prosto tok bolesti bude takav.Ja ga imam 5 god, i isto me je proslo posle prvih 5-6 mesci pa se onda vratilo u nekom srednjem obliku da mi se od pre 6eseci pojavio uzasan stalan bol da sam bukvalno postao invalid
I za svo to vreme ovi smekeri sto sam ih pomenuo su mi samo pare uzimali i nikakva pomoc
Zato sam kivan na te dzukce....a nadam se da neces doci u moju situaciju,ne verujem da ces hvaliti ni jednog
Ja vise nemam zivaca i zato kad mi neko smeta drknem samarcinu i veruj mi na tom ostane jer ja nisam bas mali, imam 110kg i 2m...i nije se bas zajebavati sa bivsim sportistom...bar tako mislim
Svima koji citaju ovo, cuvajte pare i gledajte alternativno resenje,mozda to origanovo ulje ili nesto drugo...ne punite dzepove tim neljudima, trazite resenje drugde
Ja ga i dalje trazim, borim se, ne verujem da cu ga naci ali cu se boriti dok postojim
Pozdrav svima