Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
ШТА ОД ОБИЧАЈА ПРИМЕЊУЈЕТЕ У КУЋИ ? :-)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda sledi neki obicaj koji smo prerasli sa pijukanjem ispod stola
Zilot hajde da mi napises nesto vise o Zilotima i nasoj crkvi .Nije da sam potpuno neupucena ali vise stvari ne znam nego sto znam.Ako je glupo da pises na ovoj temi posalji mi pp.
sta ti je ovo webmail ????
Lucifere,jesi li to ti?nista...cak sam i otjerao jednom popa...taman krenula zurka smrche se koka, duva se kad zvoni neko na interfon...ja pitam ko jeeee kad rece on pop je jel slobodno...;reko ja se izvinjavam al nije od tada vise nikad nisu dolazili a i osjecam se mnogo mirnije od kad mi ne dolaze...i sve mi je krenulo nabolje...prestao sam da pusim, da se drogiram, da pijem...u crkvi sam u zadnjih 10 godina bio 2x...jednom kad mi se buraz zenio, jednom prijatelj...i oba su sada sretno razvedena i oba puta sam se uzasno osjecao...lije znoj, muka mi neka..ma fuj..morao sam izaci vani na vazduh
nistaШТА ОД ОБИЧАЈА ПРИМЕЊУЈЕТЕ У КУЋИ ? :-)
Zilot hajde da mi napises nesto vise o Zilotima i nasoj crkvi .Nije da sam potpuno neupucena ali vise stvari ne znam nego sto znam.Ako je glupo da pises na ovoj temi posalji mi pp.