Hriscanska mama 21.veka !

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Matej 6: 1-4:
Pazite da milostinju svoju ne činite pred ljudima da vas vide, inače plate nemate od oca svoga koji je na nebesima.
Kada, dakle, daješ milostinju, ne trubi pred sobom, kao što to čine licemeri, po sinagogama i po ulicama da ih ljudi hvale.
Zaista vam kažem, primili su platu svoju.

Pa nego sta... ako zivi u skladu sa vrednostima koje zagovara, itekako zasluzuje klub obozavalaca :worth:!

Ја бих додао и свако ко отворено каже шта је, а не да се крије ко Мирољуб Петровић :lol:
Само... "не постоји клуб који је довољно лош да бих ја био његов члан" Гручо Маркс.

Mene interesuje bilo sta o vasem verovanju. Utah, da li bi mogla da otvoris temu o Mormonima, bas me interesuju neka vasa ucenja i stavovi?

Uzmeš njihovu svetu knjigu ...Book of Mormon pročitaš i sve će ti biti jasno. No moj ti je savet...nemoj to činiti. Inače bilo je nekoliko tema o tom sektaškom učenju pa ako ih nadješ biće ti jasno da se priča svodila na ...vodovod u Čičevcu ...i na besomučno ponavljanje da je Mormonsko učenje legalno u Srbiji.

ahahahah :zcepanje:
opa utaha bi mogla da dobije klub obozavaoca, you go girl :lol:

Kada pre jutica pobeže...

Hriscanska mama 21.veka ima nekoliko uloga u svome zivotu:

Zaboravila si da pored toga treba da čita ''Wiki'' i da obavezno sluša drugi dnevnik...

"Uzmeš njihovu svetu knjigu ...Book of Mormon pročitaš i sve će ti biti jasno. No moj ti je savet...nemoj to činiti. Inače bilo je nekoliko tema o tom sektaškom učenju pa ako ih nadješ biće ti jasno da se priča svodila na ...vodovod u Čičevcu ...i na besomučno ponavljanje da je Mormonsko učenje legalno u Srbiji."

heheh hvala. Bas me zanima njihov stav sa Biblijom.

Utah, da li si ti clan ove crkve? Ako jesi, interesuje me kakav stav imate o ratu? Da li ste bezuslovni pacifisti i mirotvorci ili podrzavate koncept pravednog rata i suprostavljana zlu silom?

Kao i svaka druga ispostava Amerike ovde (pored mormona isti stav sam primetio i kod ovdasnjih nedavno preobracenih evangelista), protiv su svakog rata koji Srbi vode za odbranu svojih prava. Dakle, svi su pacifisti do kraja, gnusaju se rata i zlocina, narocito onih koji su pocinjeni nad muslimanima u Bosni i na Kosovu, ali je problem sto su takvi samo u Srbiji, dok iste te grupe u Americi predstavljaju njen najmilitantniji sloj, koji preti silom za sve i svasta, a narocito kada neki kozojebci zatraze od Izraela da malo 'oladi.

Poslednja izmena:
Kao i svaka druga ispostava Amerike ovde (pored mormona isti stav sam primetio i kod ovdasnjih nedavno preobracenih evangelista), protiv su svakog rata koji Srbi vode za odbranu svojih prava. Dakle, svi su pacifisti do kraja, gnusaju se rata i zlocina, narocito onih koji su pocinjeni nad muslimanima u Bosni i na Kosovu, ali je problem sto su takvi samo u Srbiji, dok iste te grupe u Americi predstavljaju njen najmilitantniji sloj, koji preti silom za sve i svasta, a narocito kada neki kozojebci zatraze od Izraela da malo 'oladi.
Gde su ti dokazi za tu teoriju zavere ?

Ја бих додао и свако ко отворено каже шта је, а не да се крије ко Мирољуб Петровић :lol:
Само... "не постоји клуб који је довољно лош да бих ја био његов члан" Гручо Маркс.

Hm... Nikada ne bih bio član kluba koji prima ljude poput mene. :confused:

Inače, tema o mormoncima postoji, ali je zatvorena zbog spamovanja lažnih mormona.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/554832-Znači-mormoni

Nekima smeta vrline Hriscanske mame 21.veka:
a full-time wife,
a full-time mother,
a full-time volunteer
and a full-time child of God !
Mogu da zamislim koje karakteristike oni cene kod zena da su lenje,da zapustaju svoju porodicu i da sluze satani....
Samo da kazem da je Crkva LDS dobila isti status kao i Katolicka Crkva u Italiji, i da se u Rimu gradi najveci Hram LDS u Evropi, toliko da uzivate malo:bye:

Back