Gost
molim ovim putem za vise informacija o hraniteljstvu i o tudjim iskustvima na tom polju.suprug i ja nemamo dece on ima 45 godina a ja 41 nismo zainteresovani za usvajanje vec za hraniteljstvo da li neko zna vise o tome

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mama73:Mislim da na ovu temu bi trebalo da porazgovarate sa osobom kod koje je za godinu dana proslo 13 ili 14 dece,na hraniteljstvu.Nije to bas tako uvijeno lepo kao sto se cini.Ako zelite,javite mi se putem privatnih poruka.

moć da ih sve uputi na pravi način. znam, da su neki dolazili i kada su otišli, a bilo ih je koji se nikada više i telefonom nisu javili.
 moć da ih sve uputi na pravi način. znam, da su neki dolazili i kada su otišli, a bilo ih je koji se nikada više i telefonom nisu javili.  ), rekla sam sebi da bih ako budem imala dece ili ne da cu sigurno usvojiti jedno i imati jedno da budem hranitelj. Po meni to je jedno veliko delo za bilo koga.
 ), rekla sam sebi da bih ako budem imala dece ili ne da cu sigurno usvojiti jedno i imati jedno da budem hranitelj. Po meni to je jedno veliko delo za bilo koga. 
Zao mi je jako....ali mislim da time ipak treba da se bave strucna lica