Hrana i vino

Odlični su recepti, imam sve brojeve časopisa od1. do 7. koji se zove ''debeli ali srećni''; i evo već par dana obilazim trafike i gledam da li je izašao i osmi broj. Vidiš, potpuno sam zaboravila na sajt, baš ću sad da ga prelistam:smile: Nego, jel' Đole počeo da ručka i klopu ''za odrasle''8-) , garant uživa u tvojoj kuhinji:smile:

Draga mackice jos uvek smo na maminom mlekancetu! Inace sto se kuvanja tice, skroz sam se prepustila svekrvinoj i majcinoj kuhinji, retko ponekad nesto skuvam.Gubim i inspiraciju pored mog muza jer on ne voli kuvana jela, povrce i sve ono sto ja obozavam...:?
Sto se tice Hrane i vina, da - oni su sada "Debeli ali srecni" i jedva cekam da se pojavi neki dvd.Zamisli ono - pustis dvd i spremas svaki dan klopu zajedno s njima....meni to bas nekako inspirativno i lako! :D Ljubi Stefana!

Ja imam prvih desetak brojeva Hrana i Vino i otprilike sam toliko i gledala emisija - i svasta sam naucila. Mozda najvise od svih do sada. Jos uvek prelistavam caspopise i redovno iskrsne nesto sto nisam dugo spremala a ja tako volim da kuvam a tek da jedem ! Stvarno su odlicni.

Inace mislim da su se malo frljali sa savetima za vino jer prosto ne mozes iz jednog konvencionalnog industrijuskog podruma izvuci vino bas za svaku priliku a i nerealno je posluziti vino i uz predjelo pa uz jelo pa uz dezert. Sto je mnogo mnogo je !

Sto se mene tice treba mi zabraniti da prilazim kioscima.Imam sve Praktike do 70 i nekog broja,Burde...A sto se tice Hrane i vina,Kuhinjice, Sale i Pepe....da ih ne nabrajam vise,pa one varijante Pecivo,Sitni kolaci,Posni kolaci...Kako bi bilo pametno da sam te pare ulozila u alate...Mada stvarno imam gomilu recepata i saveta,ideja ,zlata vredi.Emisija Hrana i Vino( Debeli i srecni je novi naziv jer su se pojavili plagijati) super je ,samo sto neko rece detaljisanje mi malo ide na nerve,tipa"promesati,,,desnom rukom,levom rukom...."Recepata ima fantasticnih.Kao i emisija "Kuvati srcem" na RTS 1.

dobra hrana je najprilagodjenija nasem podneblju i ukusu nasih muskaraca.Ima dobrih recepata i ne dave u njima sa hiljadu sastojaka od kojih su ti bar dva nedostupna ili nisi nikad cuo za njih.ja je kupujem redovno.

Back