Hrana i piće

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ri7o6h1 - Imgur.jpg

evo mene, Cico moja :obozavam:, prehladjena sam do koske, osvajala sam carske gradove, pa osvojila neki grip kao glavnu nagradu :lol:
nego, da ti priznam posteno, da znas da mi jos uvek falis na Knjiz, pa se onda setim da imas blog, pa ti tamo dodjem na kafu :srecna:

Ima neki virus sada, duso. Moja najbolja drugarica beba se prhladila. Zelim ti da sto pre ozdravis. Duso, i meni nedostaje Knjizevnost, ali sta cu cenzura?! Jednostavno, gusi se MOJA slobodna rec, jer sam izgleda opasna za sistem, posto iskreno kazem sta mislim, a to se ljudima ne svidja. Vole cepljenje, ulizivanje, Rusiju i Islam. Treba da pisem neko blog, duso, o MOM utisku o Beogradu, ali nesto nemam vremena. Uvek mi je drago kada neko poseti moj ultrapopularni, poucni blog, duso. :cmok:

Ima neki virus sada, duso. Moja najbolja drugarica beba se prhladila. Zelim ti da sto pre ozdravis. Duso, i meni nedostaje Knjizevnost, ali sta cu cenzura?! Jednostavno, gusi se MOJA slobodna rec, jer sam izgleda opasna za sistem, posto iskreno kazem sta mislim, a to se ljudima ne svidja. Vole cepljenje, ulizivanje, Rusiju i Islam. Treba da pisem neko blog, duso, o MOM utisku o Beogradu, ali nesto nemam vremena. Uvek mi je drago kada neko poseti moj ultrapopularni, poucni blog, duso. :cmok:
cudno neko vreme doslo, Cico moja :heart2:, paradoksalno do boli - ljudi toliko vole sebe, da su poceli da se otkazuju od svega licnog i pametnog, samo da bi sacuvali sebe u raljama konformizma
pisi kad stignes, svratim ja kod tebe na kafu, mada i ja jedva stizem sebe - stalno jurcam svoj rep, i sve tako, odavde pa do vecnosti, tri put ura za Urobor! :lol:

Back