Hrabrost

Što se tiče nesreća, zdravlja, prognoziraju mi prirodnu smrt i happy old age gotovo na svakom sajtu...Valjda zbog ove Venere u Vagi u osmoj kući..
Ne znam samo kako to misle, jer pušim skoro dvije kutije dnevno...: )))

Da, na asc sam Ribe.
Turbulencija ima, i to tačno na tom polju posla, sve su pogodili, čitav život se borim sa ljigavcima, koji mi rade spletke na poslu, zabušantima...Dobro kažu, tamo gdje je Mars, tamo su problemi...
Što se tiče selidba, prije to ima veze sa Strelcom u devetoj kući, i na onom MC...a i Blizanci su mi u četvrtoj kući, kažu da me ne drži dugo mjesto...

Egocentričan možda malo, u pogledu samohvalisanja ponekad, ali mislim da to ima više veze sa tim što mi je druga kuća u Ovnu, šta znam..
A na druge ljude mnogo mislim, empatija mi je do neba, pomažem ljudima ( često i na svoju štetu)...Znaš i sama šta znače ove Ribe na asc...eto meni se podudara sa onim opisima...
Imam samo dva kvadrata, a neki drugi sajt mi pokaže četiri, i to me buni, ti softveri različito pokazuju, tako da nemam pojma sad...

Uglovi su ti u promenljivim znacima, a to samo po sebi nagoveštava nestalnost i lako menjanje mesta, okruženja, doma, posla, ljudi...promenljivi znaci su prilagodljivi promenama, bez nekih turbulencija.

Svim Ribama je 2. kuća u Ovnu tako da to nema veze sa tim, to ima veze sa nečim drugim.

Realno, sa 7 planeta ne možeš imati gomilu aspekata, to što izlazi toliki broj kvadrata je zato što uključe sve moguće objekte na nebu.
Kvadrati su komplikovani aspekti i često traže puno energije da bi ih savladali.
Mada, objektivno aspekti nisu najbitniji, najbitniji je kvalitet planete i u kojoj se kući nalazi. Najlakše nam je da upravljamo onim planetama u kućama koje su u aspektu sa ASC ( kuće koje nisu u aspektu sa ASC su kadetne, 2, 6, 8, 12 ) i tu smo u problemima, osim ako nisu u aspektu sa nekom planetom preko koje vidi ASC.

Uglovi su ti u promenljivim znacima, a to samo po sebi nagoveštava nestalnost i lako menjanje mesta, okruženja, doma, posla, ljudi...promenljivi znaci su prilagodljivi promenama, bez nekih turbulencija.

Svim Ribama je 2. kuća u Ovnu tako da to nema veze sa tim, to ima veze sa nečim drugim.

Realno, sa 7 planeta ne možeš imati gomilu aspekata, to što izlazi toliki broj kvadrata je zato što uključe sve moguće objekte na nebu.
Kvadrati su komplikovani aspekti i često traže puno energije da bi ih savladali.
Mada, objektivno aspekti nisu najbitniji, najbitniji je kvalitet planete i u kojoj se kući nalazi. Najlakše nam je da upravljamo onim planetama u kućama koje su u aspektu sa ASC ( kuće koje nisu u aspektu sa ASC su kadetne, 2, 6, 8, 12 ) i tu smo u problemima, osim ako nisu u aspektu sa nekom planetom preko koje vidi ASC.
Ma mislio sam isključivo na te kvadratne aspekte sa planetama, kad sam rekao da negdje softver pokazuje dva a negdje četiri..razlikuju se pojedini grafikoni na sajtovima...To me smara...

Ma mislio sam isključivo na te kvadratne aspekte sa planetama, kad sam rekao da negdje softver pokazuje dva a negdje četiri..razlikuju se pojedini grafikoni na sajtovima...To me smara...

Uzimaju razlicite orbise.
Ja to sve gledam odoka, mislim prema efemeridama. Vazni su aplikacioni aspekti a ti programi uzimaju i velike separacije u obzir. Separacije ne donose dogadjaje, one opisuju proslost.

Koleginice još jedno pitanje, i ovo me malo buni
Šta recimo kad je neka planeta na samoj granici, ili blizu komšijskog znaka, jel čvrsto u tom znaku ili ipak neka mješavina, ili nešto treće? Evo fotka
astro_w2gw_ale.78819.25019~2.png

U tom je znaku gde je, nema prelaza.

Kad je blizu vrha naredne kuće onda važi ono da se gleda kao da je u narednoj, kao npr. Neptun kod tebe u 10.

Venera je u Vagi, Merkur u Škorpiji.

Back