Hrabra zena

Uspavana Lepotica24:
Imam momka kog bezrezervno volim ali sumjam da me vara! E sada pitanje je dali treba biti hrabra zena i cutati kao u onoj pesmi " da nadjem njene mindjuse na podu i pravim se da su moje, da vidim crven trag na tvome vratu i kupim karmin te boje, da nadjem poruke u telefonu i kazem to je u redu samo hrabra zena zna za pobedu" i pustiti da ga te "lutkice" prodju ili trba reci i ostvariti cilj onih sa kojima me vara tj. nesebicno im ga na tacni serviram!
Pa sad ja mislim da to ne bi bila hrabrost,da sacekas i pustis da ga prodje to njegovo stanje........veca je hrabrost da isteras stvar na cistac,znaci napadnes ga i saznas da li te vara ili ne.Najlakse je zatvoriti oci pred istinom i cekati da prodje oluja........ako to uradis tu se nece zavrsiti prica,prevarice te opet.
Ja nikad nisam praktikovala tu taktiku nego lepo sve proverim,uverim se ili se ipak razuverim pa onda vidim sta cu.......

Emily_Bg:
Pa sad ja mislim da to ne bi bila hrabrost,da sacekas i pustis da ga prodje to njegovo stanje........veca je hrabrost da isteras stvar na cistac,znaci napadnes ga i saznas da li te vara ili ne.Najlakse je zatvoriti oci pred istinom i cekati da prodje oluja........ako to uradis tu se nece zavrsiti prica,prevarice te opet.
Ja nikad nisam praktikovala tu taktiku nego lepo sve proverim,uverim se ili se ipak razuverim pa onda vidim sta cu.......

Evo lepo ti pise, umes li da citas??

Ja sam resila da ipak sa momkom raskinem i da u novu godinu udjem sigurnim korakom sama, smelo i odvazno!

Toliko o BEZREZERVNOJ ljubavi.
- vazno je da si odvazna, da ti ne zameri neko s foruma.

Uspavana Lepotica24:
Imam momka kog bezrezervno volim ali sumjam da me vara! E sada pitanje je dali treba biti hrabra zena i cutati kao u onoj pesmi " da nadjem njene mindjuse na podu i pravim se da su moje, da vidim crven trag na tvome vratu i kupim karmin te boje, da nadjem poruke u telefonu i kazem to je u redu samo hrabra zena zna za pobedu" i pustiti da ga te "lutkice" prodju ili trba reci i ostvariti cilj onih sa kojima me vara tj. nesebicno im ga na tacni serviram!

Don't get mad, get even!

Uspavana Lepotica24:

SATARICA I DELAJ SESTRO...........
bice ti zauvek veran

Uspavana Lepotica24:

najbolje je cutati i nakon nekoliko godina skociti u Dunav i plivati ledjno za ribama :shock:

sumadinac5:
HOCU ***** ali da je prava Srpkinja,pravoslavna i vaspitana,i da hoce puno dece.

Mislim u pravu si ti.Ipak evo ti bolje rešenje,svrati do obližnje knjižare kupi plastelin i imaćeš decu u svim mogućim bojama.Usput svrati do stolara i naruči sto od hrastovine kako bi mogao da udaraš šakom od sto.Ne zaboravi da kupiš "čistu" šljivovicu o ti Milorade.

pasoje:
Evo lepo ti pise, umes li da citas??

Ja sam resila da ipak sa momkom raskinem i da u novu godinu udjem sigurnim korakom sama, smelo i odvazno!

Toliko o BEZREZERVNOJ ljubavi.
- vazno je da si odvazna, da ti ne zameri neko s foruma.
Oprosti molim te........ja stvarno ne znam da citam,ali sam nekim cudom naucila da pisem......Imas li jos neki problem???

Uspavana Lepotica24:
Zavisi sta hoces.....

Back