pre 3 godine sam imala odnos sa deckom koji se lecio od kondiloma i koristili smo kondom. onda sam ja, za svaki slucaj, uradila HPV test i bio je negativan. nakon nekih godinu dana na redovnom ginekoloskom pregledu doktorka mi je rekla da imam kondilome.
sada sam vec godinu i po dana u stalnoj vezi i ne koristimo kondom. mom decku se pre nepunih godinu dana pojavilo crvenilo i blag svrab na polnom organu. pregledao ga je dermatovenerolog i rekao da nije nista polno prenosivo i da je verovatno reakcija na neki deterdzent ili sapun. u ovih godinu dana to se pojavilo jos dva puta. nakon 3 dana upotrebe neke masti to prodje.
moja pitanja su:
- kako je moguce da HPV test bude negativan a doktorka uoci kondilome?
- da li to sve ima veze sa ovim sto se pojavljuje mom decku?
sada sam vec godinu i po dana u stalnoj vezi i ne koristimo kondom. mom decku se pre nepunih godinu dana pojavilo crvenilo i blag svrab na polnom organu. pregledao ga je dermatovenerolog i rekao da nije nista polno prenosivo i da je verovatno reakcija na neki deterdzent ili sapun. u ovih godinu dana to se pojavilo jos dva puta. nakon 3 dana upotrebe neke masti to prodje.
moja pitanja su:
- kako je moguce da HPV test bude negativan a doktorka uoci kondilome?
- da li to sve ima veze sa ovim sto se pojavljuje mom decku?