NastyNensy
Domaćin
- Poruka
- 3.777
Poznato je da sam jako miroljubiva.
Ljudima je samo poznato da previse kenjjasss
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznato je da sam jako miroljubiva.
Ljudima je samo poznato da previse kenjjasss
E, a ti si meni nepoznata, juce si se pojavila i drzis ovde neke pridike. Ko si bre ti?
svoju "popularnost" ne sticem kenjjajuci i lupajuci gluposti kao ti,pa ti se ljudi nesto odusevljavaju....svaki idiot moze da promeni nick i da izigrava debilcinu.....a duze sam od tebe na forumu...tako da odjebbi mmalo
Izvini, ti si mene pocela da prozivas, a ne ja tebe.

u ribooooo.....jel si ti to meni kao sada zapusila "usta"....izvini nisam te odmah prepoznala![]()
A mene smes, jer sam bezazlena, nevina i nezasticena?!

Stavi naocare, pa pogledaj bolje. Nisam htela da ti zapusim usta, ali izgleda da si dobila po njusci.

Pa kažem ja da si ti prava devojčica sa ljubičicama...a u koji lakat si nevina levi ili desni?
![]()

U redu je devojko,dokazala si odavno da si najobicnija isfolirana tupsonka,a sada me slobodno zaobidji....![]()
Pa kažem ja da si ti prava devojčica sa ljubičicama...a u koji lakat si nevina levi ili desni?
![]()
Ti si pametna, popusti, zaobidji nas sve.![]()
pazi...zanimljivo je dan,dva kada se neko proserava...ali kao mutav kada se neko uhvati price i ne popusta,pocinje da smara....
Ali kada si se ti tako iznerviral i razjareno djipas, vidim ja da je Pevacica, "push the button".A, Nensy? Sta je bilo? Prpa, a? Nisi vise faca? Neko je zagrejao tu cool glavu.
![]()
Nikada nisam ni pucala na to da budem faca medju milion NN lica.....u realnom svetu devojko,ja sam ono sto ti verovatno nikada neces,cak ni u svojoj bolesnoj masti.
Vidim kako djipas, da li si u relanom svetu takva? Drcna i opasna? Je l' smes nekom nesto da spustis? Jesi li bas ono opasna riba?
Nikada nisam ni pucala na to da budem faca medju milion NN lica.....u realnom svetu devojko,ja sam ono sto ti verovatno nikada neces,cak ni u svojoj bolesnoj masti.
Vidim kako djipas, da li si u relanom svetu takva? Drcna i opasna? Je l' smes nekom nesto da spustis? Jesi li bas ono opasna riba?
Jeste...
Pazi sto cu tebi da se pravdam i iznosim cinjenice o tome kakva sam,sta radim i na koji nacin se supodstavljam nekome....
Vidim kako djipa oko 1 sat nocu, mora da je opasna. Bas je opasna, kada je nju iznervirala, jedna Pevacica, koja, kkao rece "kenjjja". Izgleda da Pevacica zna sta boli NN?
Nency je hot hot hot.
Vidim kako djipa oko 1 sat nocu, mora da je opasna. Bas je opasna, kada je nju iznervirala, jedna Pevacica, koja, kkao rece "kenjjja". Izgleda da Pevacica zna sta boli NN?
Za takve kao sto si ti taj krs od coveka i moze da bude ho, hot, hot.![]()