Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hotel sa vegetarijanskim restoranom - Turska ili Egipat?
Turska ili Egipatska kuhinja, isti mu đavo. I jedna i druga su bazirana na dosta povrća i za nas neobične začine. Generalno, što je hotel jeftiniji, sve je manje mesa, a sve više povrća. Naravno, u hotelima sa 4* ili 5* veći je izbor svega. Dati preporuku za neki od hotela, jako je teško. Nisi navela željeno mesto boravka, vreme itd.
Hilton sam pomenula vise onako metaforicno. Nemam u vidu nista konkretno, tek sam u fazi razmatranja, a posto sam teska k'o tuc kad je u pitanju hrana, onda nemam puno izbora. Podrazumeva se da cu birati bolji hotel, ali ce prijateljica biti ogranicavajuci faktor. Ona ima vecu platu, ali i vece obaveze u materijalnom smislu.
Sad razmisljam da li skromnija varijanta u Grckoj (kvalitetan apartman + restoranska hrana) ili dobar hotel u Turskoj ili Egiptu.
Citala sam tvoje utiske iz Egipta i smejala se, bas si duhovito opisala.
Aha, vreme: pocetak jula...
Gde su te Mirkine dogodovštine sa putovanja?
Da ja pročitam.
Što se tiče hrane, u Turskoj, Egiptu i Tunisu se najbolje najedu vegetarijanci. Mesa ima samo u najskupljim hotelima, ali zato povrća raznog, spremljenog na milion načina ima svuda. Uglavnom su žene zadovoljne hranom, a muškarci kukaju kako će izgubiti svoje dragocene kilograme mišića (čitaj:sala).