brick5
Zainteresovan član
- Poruka
- 205
luckastalutkica:Gde bi se tu uklopila treca?
Pa ne pita nista zato sto mu je jezik u trecoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
luckastalutkica:Gde bi se tu uklopila treca?
Pa treca sedi na glavi...cheka da se druga smesti posle prve pa da zauzme njeno mesto.luckastalutkica:Gde bi se tu uklopila treca?
Enfroz2891.:Pa treca sedi na glavi...cheka da se druga smesti posle prve pa da zauzme njeno mesto.
luckastalutkica:Za tebe su ove dve moje poruke o seksu u troje, nego, dok sam ja kucala, ovaj forumash koji ti nudi pomoc on se ubacio pa je ispalo kao da sam njemu napisla, trebalo je da ubacim tvoj citat.
luckastalutkica:Sedi mu na glavi i trlja mu pichku o facu.
Zabavna stvar, probao vec X puta... moze monogo toga da se postigne, ako obe strane umeju da pishu i da se uzive... s druge strane je i prilican mazohizam u pitanju.Coka89:Sta mislite o hot chatu?
Da li razmenjujete nekad hot msgs sa svojim partnerom/partnerkom?
Da li podrzavate sve vrste hot chatA(tipa na chatu,sa nepoznatim...)
Coka89:Sta mislite o hot chatu?
Da li razmenjujete nekad hot msgs sa svojim partnerom/partnerkom?
Da li podrzavate sve vrste hot chatA(tipa na chatu,sa nepoznatim...)
Cupavka:Da,da, da,da,...to je jedna totalno neobavezna , relaksirajuca stvar...samo, sto rece KLL, malo njih moze da se uzivi dovoljno...sa tim sto ja ne ocekujem puno od cata, vec vise volim da me neko prijatno iznenadi svojim "znanjem"![]()
sinnke:I dugackim nalakiranim noktima mu cese jaja.
luckastalutkica:sinnke, ukljuchi se malo, na jajima vec jedna sedi, a druga je zauzela poziciju da sedne kad se ova skine.Kad bi ta mogla da proturi nokte do jaja, ona bi onda morala da zagrli ovu koja sedi u stanju pripravnosti a ovoj koja ga yebe, i koju on yebe, njoj bi smetala.
Gizi:ala imas mastu!!!!!! mora da si dobra u svemu tome?!!!
mozda muskih, ali ribe nisuCoka89:Ja bas nevolim hot chat na netu...A bar 30% njih na krstarici su tamo samo zbog toga...