Hosting za forum

C-H-O-T-Y

Zainteresovan član
Poruka
386
Hteo bi da napravim HITNO forum ali imam nekoliko problema i pitanja:
1.Koji bi mi forum preporucili za postavljanje (da je nekako mali,tj. da mu ne treba vecnost da ga hostujem...probao sam phpbb ali je malo velik)
2.Koji je besplatan hosting najbolji za ovako nesto? (bitno je da moze od jedanput da hostuje ceo folder foruma na host server... nije bitno bas koliko je velik.)
3.Da li bi moglo da se na forum stave nekakvi baneri koje ja hocu?
4.Vec sam probao da pravim forum preko phpbbweb-a ali je lose ispalo,a i kada hocu da premestim forum na neki drugi hosting moram da platim...
U svakom slucaju hvala i pozdrav...

bio sam na forumer.com i kreirao svoj forum samo za probu... e sad,da li moze da se ubaci neka moja slika za zaglavlje foruma? da li forum moze da se bekapuje? ja sam vec pravio forum na www.phpbbweb.com ali da li je ovo bolje? samo vidim je puuuuno brze,ali ima banere.poz!

evo ja sam sada dva sata uploadovao ceo PHPBB2 folder na www.atspace.com. Ali polako sam-fajl po fajl,posto ne mogu da se uploaduju folderi... i ja lepo polako svaki fajl posebno,sve kako treba... sve zajedno znam da sam uploadovao jedno 1,9 MB... znaci ceo PHPBB2... i ja lepo ukucam www.mojsajt.atspace.com/phpbb2/install/install.php i NISTA! samo izbaci da ne postoji stranica,da ne moze da je ocita,a nekadf se desava da tu stranicu u browseru izbaci u vidu tekstualnog dokumeta. Ja vise ne znam sta da radim,mucim se 2 sata, i onda nista! POOOOOOOMMMOOOOOCCCCCC!!!!!!!

Evo okacio sam sliku kako to izgleda...Znaci sve uredno uploadovano,sve lepo sredjeno ali kada hocu da otvorim install.php (fajl za pokretanje instalacije phpbb2-a) ne radi.Samo izbaci gomilu sje8anog teksta ili uopste ne otvori stranicu...Evo kako to ustvari izgleda:

Prilozi

• host.GIF
    host.GIF
    37,8 KB · Pregleda: 5

Back