Hosteli u Budimpesti

***, sada mi se isto hvata, u 18h ne radi ni jedna osiguravajuca kuca, tako da idemo bez osiguranja, sta raditi...Svi vicu da njima niko nista nije trazio ali zato svi podvlace i to NE ZNAM KAKO JE SADA...

pa, to je zato sto je data sloboda pogranicnim sluzbenicima (kako li se vec zovu) da ako zele, traze sta god hoce na uvid
znaci, ako juce tebi nisu trazili nista, mogu danas meni da traze svasta
to je njihovo pravo
meni su na aerodromu u Nemackoj, gde sam bila u tranzitu za Spaniju, trazili pozivno pismo i zdravstveno
kad sam isla direktno za Spaniju, nisu mi trazili nista
ja licno, zbog svoje sigurnosti, uvek nosim zdravstveno, pa makar isla negde na dva dana..sto puta sam se uverila koliko moze nenadano da zatreba

Znam sve, iznenada je ispalo da idemo veceras a ne sutra uvece!!! Zato pitam za zdravstveno, da sam imao gde sada da ga uplatim to bih odradio, ali sta da se radi.. Idemo pa sta bude!
Hvala na zeljama za srecan put, javljamo se kad se vratimo.. Pozzzz

Ehej, evo nas povratnika iz Budimpeste!!! Znaci fantasticno smo se proveli, grad je P R E D I V A N!!! Doduse, imali smo bas i ne zanimljiv prvo kontakt sa njim - u 5 ujutru, prljav, pun beskucnika koji leze na svemu sto je iole ravno da im zameni krevet, gomile pijanih koji se teturaju i td. Uzasnuli smo se malo i nadali da se takvi ne vracaju mozda u hostele na spavanje :D Medjutim, posle prijave u hostelu koji je fantastican i savrseno sredjen za tako nesto, upoznali smo pravo lice ovog prelepog grada i potpuno nas je kupio. Naravno, vracamo se prvom prilikom, ali verovatno kolima! Nisam samo provalio nacine parkiranja, placanja i tako to, ali je za auto super jer nema nesnosnih guzvi, a i vise se moze povuci iz IKEA-e!! :per:

Back