Hosteli U Berlinu

srdanbeograd

Početnik
Poruka
3
Evo jednog predloga za boravak u Berlinu; Hostel "U Inn Berlin"

zaista divan hostel, na odlicnoj lokaciji, u divnom delu grada koji se zove Friedrichshain, udaljen na samo desetak minuta U -bahnom od Alexander Platz-a..

Hostel je relativno nov, otvoren pocetkom 2008.. Nasa dvokrevetna soba je zaista bila divna, sa velikim krevetom i cvrstim, novim dusekom, sto je zaista vazno kada ne spavate u svome krevetu, zar ne? Da ne zaboravim da je ulica u kojoj se nalazi hotel, iznenadjujuce mirna,te smo spavali i bez oropaxa..Toaleti i prostorije za tusiranje su bile besprekorno ciste, bila je milina kupati se, ma kao kod svoje kuce.. A sve to po ceni od 22 eur po osobi za dvokrevetnu sobu, i to u jednom od najposecenijih gradova u Evropi! Nije lose!Cini mi se cak da su cetvorokrevetne sobe ispod 20 eur po osobi,,,

Takodje smo bili prezadovoljni mediteranskim doruckom, koji je kostao svega 2 eura i obuhvatao corn flakes i musli, pomorandzin sok i dve vrste toast hleba, te nekoliko vrsta marmelada.. Da ne govorim o svezoj kafi, koja nas je docekivala svakog jutra

Ah da kompliment za osoblje hotela!! lol Super indsider tipps, cak smo dobili preporuke za nekoliko restorana koji nisu na meti turista; jeli smo fantasticnu biolosku hranu, one super ukusne nudle sa makom, medom i kozjim sirom nikako da zaboravim...Hmmmm Mljac!

O gostima se savrseno brinula Dani, recepzionista i vlasnica hostela, odista sarmantna i neposredna, uvek spremna da pomogne u planiranju vremena u berlinu.

Dakle U Inn Berlin , odlican hostel!
Evo i linka: http://uinnberlinhostel.com/?land=en

E, bio sam bas u tom hostelu tri noćenja, jedno je bilo free, jer imaju neku akciju od 05.01-05.02. I imam sjajne utiske.
Hostel je mali, ali je bash kucna atmosfera. Kuhinja je super opremljena i izgleda ko u nechijoj gajbi, samo je veca naravno. Pored recepcije je soba u kojoj su dva kompa i internet je free; tu je i frižider sa pićem i fazon je da se sam poslužiš i posle platiš na recepciji, a slatkiši su na recepciji i njih tražiš od osoblja i cena je malo veca nego kod njih u prodavnici, oko 30% recimo, što znači kao kod nas u MAXI-ju.
U hostelu nema gužve, bar nije bila dok sam ja boravio tamo i atmosfera je bila nekako opuštena i tiha. Hostel, za higijenu, ima najveću ocenu i nema onog ustajalog vazduha od mirisa hrane i mnoštva gostiju, kao u velikim hotelima i hostelima. Nalazi se u ulici koja nije bučna.
Hostel je udaljen od železnice (U-podzemna i S-nadzemna) oko 5 minuta srednjeg hoda, a tu je i Ring T.Centar u kojem ima odličan supermarket. Naravno ima i H&M, Pimkie, Esprit...
Osoblje hostela je iskreno ljubazno, nije izveštačeno i svi su mlađi, osim gazdarice, koja ima oko 40. U internet sobi ima polica sa diskovima i možete sami da pustite šta vam se sluša; meni su uboli U2 pa se nisam trudio da menjam.
Sve u svemu, bilo je super i , ukoliko Bog da da opet odem do Berlina, znam gde ću da bukiram smeštaj.
Pozdrav

Back