limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Znaci,ipak sam dobro čula. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
menja boju da...ali koliko znam samo ta roza u plavu, ona crvena ne...posto i tih hotrenzija ima bas puno vrsta...Jel to ono cvece sto moze da promeni boju ukoliko stavis recimo eksere u zemlju?
https://www.agroklub.rs/ukrasno-lekovito-bilje/kako-promeniti-boju-cvetova-hortenzije/49191/menja boju da...ali koliko znam samo ta roza u plavu, ona crvena ne...posto i tih hotrenzija ima bas puno vrsta...
no...problala sam sa posebnom zemljom, sa nekim sredstvima zalivala domace proizvodnje da bude plavo, sa nekim sredstvima iz Holandije, sa plavim kamenom...dobijem ja plavu, onako blago i prljavo plavu...ne tako intenzivnu...
a kupovala sam dosta puta plavu...nema sanse...posle 2 godine postane roza ili ta prljavo plava...ne ide mi...
Možda nikada nećeš ni dobiti tako intenzivno plave..zemljište je u pitanju
Možda nikada nećeš ni dobiti tako intenzivno plave..zemljište je u pitanju
A kažu da je tu plavu najteže dobiti .Lakše je plavičaste usmeriti na ružičasto ...

Pa ako baš želiš plave i intenzivne , uvek možeš da probaš sa saksijama.
mislim da je do toga sto su moje hortenzije u basti a ne u saksiji...da su u saksiji bilo bi lakse dostici nivo koncentracije svega sto treba...
+ tu je i pesak pretezno...dzabe ima sloj ovoga onoga...tu sa cime god polijes ne zadrzava se...
da, to sam sada shvatila..mozda je do peska...verovatno jeste...Pa ako baš želiš plave i intenzivne , uvek možeš da probaš sa saksijama.

Neće ni sve u pesku .Znam da ga šargarepa obožava.da, to sam sada shvatila..mozda je do peska...verovatno jeste...
menjala sam ja tu njima zemlju malo...i zalivala ali izgleda to nije dovoljno....jedino saksija![]()

preterali su sa cenom
Kupi obavezno...
dobila sam ideju za biznisKupi obavezno...

Šalim se ja Korni ..Pa nisu normalni sa cenom..dobila sam ideju za biznis
mada cisto sumnjam da ce to neko kupiti...nema mi svrhu uopste...to je zbunasta, robusna biljka...koja je funkcija drzati je kao patrljka na stablu, ne znam
nisu...sve je inace preskupo...podivljali su sa cenama...jedino se jos sukulenti drze po nekoj normalnoj ceni...sve ostalo 2-3-4-5k dinara...kao dobar dan...Šalim se ja Korni ..Pa nisu normalni sa cenom..
skoro sam bila u rasadniku ..hortenzija u saksiji 5.000 din..i nije nesto velika..tako da je tih 500 din prihvatljivijesada se prodaju po ceni od 500 din i to prilicno male...a morace izgleda sacekati sledecu godinu ili jesen![]()
imas ih preko neta od 800 din pa na više kakve hoceshortenzije se lako razmnozavaju, barem ove vrste koje se najvise prodaju, roze....
tu ne vidim opravdanost te cene...
prodaju se i po 300 din kod nekih rasadnika...koliko su kvalitetne ne znam, nisam porucivala hortenzije