Адастра
Poznat
- Poruka
- 9.940
Baš su popularni ovi jarčevi. 
Na svakoj temi su glavna tema.

Na svakoj temi su glavna tema.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Baš su popularni ovi jarčevi.
Na svakoj temi su glavna tema.![]()
Hajde ti to provjeri malo bolje,pa nam navedi na kojim to svim temama,mislim da ti se ucinilo.
Naravno da pricamo o Jarcu kada se JArcevi ovdje najvise javlljaju(ti ljudi koje zanima samo materijalno),promaklo ti to.

User Friendly,pa nema skola u kojoj se izucava "MOC","SLAVA","USPJEH"itd Svi ljudi koji zele da dostignu vrh moraju da se dokazu u necemu,pa tako i Jarceva imas medju politicarima,knjizevnicima,naucnicima,sportistima(kao i svih ostalih znakova),samo sto ljudi sa izrazenom serijom 10, cesto nadvise i pokazu se sposobniji u tom cega su se prihvatili u odnosu na one koji imaju drugacije aspekte u karti.
Nisi ti iskljucivo materijalan,vidis da te zanimaju i apsraktne duhovne stvari.Jarac ima u sebi duhovnu podlogu,korijene,pa mu je potrebna materija(vrh neba,planine,MC),da bi bio kompletan.Pogledaj simbol Jarcva,tijelo Ribe(znaci duhovnost,Riba je simbol okeana,koji predstavlja apstrakciju) i glava Jrca(teznja ka ostvarenju,materija,uspjeh).Znaci svaki Jarac od samog rodjenja tezi da se popne sa dna okeana (najniza tacka na zemlji,znaci iz duha) da prronadje put i da se popne na najvisi vrh,na planinu (da se ostvari i materijalno) ,da bi bio kompletan.Kod Strijelceva je kontra,njima su korijeni materijalni(Jupiter u Karti pokazuje cesto nase materijalno stanje,pa ako je u 2 kuci ti ljudi se cesto radjaju u Bogatim porodicima),ali je Strijelcu za razliku od Jrca potreban duh(sve kontra od Jrca),sto Strijelac ostvaruje kroz simboliku 9 polja(putovanja,avanture,obrazovanje) i na kraju Strijelac postraje ono sto je Jarac iamo samim rodjenjem,a Jrac postaje ono sto se kod Strijelca podrazumijeva.Zato su Saturn i Jupiter u stvari nastali iz istog,dovoljno im je pogledati simbole i shvatiti kako se zapravo nadopunjavaju.
Tina,mane Jarceva su po meni prevelika dubokoumnost (sto moze da predstavlja kocnicu nekada),sta ako bude ovo,sta ako bude ono,treba se nekada biti i povrsan,pa sta bude,netolerancija,iskljucivost(jest da su cesto u pravu,ali treba nekada da iskuliraju,da se prave da su eto prihvatili i tudje misljenje,ali nece,radije ce se ili posvadjat ili povuci u sebe),sklonost samoci(mada su i tu po meni u pravu,zasto poklanjati sebe onima za koje utvrdis da ih vodi samo sebicnost,interes),fatalizam(cesto od muhe prave medvjeda,ne dozvoljavaju da ih nista iznebnadi,znaju da budu kao na iglama) itd.Imaju Jarcevi mana kao i svi ostali znakovi naravno.
Znam,citao sam i Dupora,imam i svoju analizu karte,malko sam citao i na netu... Nisam samo znao da se strelcevi radjaju sa lovom.
Bas mi drug ima jupiter u drugoj kuci i njegovi su bogatuni.
... a to je da smo egomanijaci, sto mozda i nije netacno i ja priznajem za sebe da imam jak ego, prejak, ali ne i sebican ego, a to je velika razlika. I Zen budisti prave razliku izmedju jakog ega i sebicnog ega. Jak ego podrazumeva da imas jako poverenje u sebe samog, da sebe smatras svrgnutim kraljem koji pristaje da postoji samo zato da bi povratio svoju krunu, podrazumeva da imas magneticno samopouzdanje koje se zatim preliva i na druge, moc da druge povedes svojim primerom, a sebican ego je nesto sasvim trece i to mi je strano, iako verujem da ima pojedinaca koji gaje taj sebican ego, koji podrazumeva odsustvo svake velikodusnosti.A ti si?

Mozda ostavljeni, nazalost, ali svojom krivicom.
Sa 99% napisanog se slazem .
Lose sam se izrazila za "materijaliste", nikako nemam sanse da budem to
Da zato smo sada dekintirani![]()
- - - - - - - - - -
A koji si znak?
Ribe: bezosećajne i malo fiju fiju.
Vodolije: mnogo se dure i uvek bi da su u centru pažnje i da je sve po njihovoj volji, a ako nije, u stanju su Zemlju da prevrnu naopačke.
Jarčevi: Ok su, brzo se uvrede i imaju visoko mišljenje o sebi. Nekad čak i previsoko.
Lavovi: Moraju sve da drže pod kontrolom. I misle da su uvek u pravu.
Rakovi: Osetljivi i lako uvredljivi.
Vage: Vode se onim - pametniji popušta. Mada znaju da budu i veoma tvrdoglave.
Strelčevi: Pomalo bezosećani.

Zato ti pise lokacija u vazduhu![]()

pa da...znao neku Vagu?![]()

a blizanci?![]()
Znam jednu relativno mladu Vagicu sa 18 godina i secam se vremena kada je sa 15 godina potajno bila zaljubljena u nesto starijeg momka, zamisli priznala mi njena najbolja drugarica, inace moja sestra
Govoila si i ti nesto o Jarcu i Vagi, jel za pohvaliti ili pokuditi![]()

za pohvaliti, meni se sviđaju Jarčevi, ali u suštini nismo slični, ali valjda zato se negde i privlačimo![]()
), ljubi ga baba u razdeljak, lepo se slazemo jer smo slicni jer i jeno i drugo trazimo iste stvar u vezi a to je sloboda i privatnost, mir, skladnost i putovanja. inace osim njega, ne mogu da se setim imam li jos nekog bliskog u tom znaku.
.... blizanke, vodolije i vage, uvek atraktivne 
Nisu Jarcevi stidljivi u emocijama,samo se groze njih,emocije smatraju velikom kocnicom u zivotu i slaboscuMozda grijese,ali sta da se radi,takva im priroda
![]()
Што мислиш да их се грозе, ја мислим само да је пре проблем у томе што емоције треба оставити за право време и место и наравно особу.
Zasto sto je ljigavo emocije pokazivati rijecima,to moze svako svakome,pa Jarac svoju sklonost prema partnerki prije pokazuje djelima.(Zar nije ruzno i glupo da joj danas govoris da je volis,a sutra da je ne vidis)
Ljudi koji na osnovu verbalnog iskazivanja emocija ocekuju da im automatski bude uzvraceno su slabici,sebicnjaci itd.Ljubav se pokazuje djelima samo,ona prava.
али емоције нит сматрам слабошћу а још мање их се грозим, само мислим да није примерено показивати их било кад и било где.Ниси помињао речиали емоције нит сматрам слабошћу а још мање их се грозим, само мислим да није примерено показивати их било кад и било где.

Ali, opet, ne mrzim taj znak.