Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jos gore od svega je sto takvih ljudi nema uopste malo?! Ja sam imala prilike, da me drugar zove i pricali smo telefonom i on kao ne veruje u astrologiju, pa je krenuo kao da me iskusava. Kada sam pocela da mu pricam nesto o njemu ( a ne znam mnogo o njegovom zivotu ) , on konstantno vice i dalje ....dalje...... da .... tacno je..... .i onda kaze :* Daj posalji mi taj tekst e-mailom* ? Dok sam se ja skupila sa mozgom , reko' sta ti mislis ja to citam od nekud, kaze : Pa da, sta ti to kao sama nesto pricas. E ,nisam mogla da verujem!!! On je stvarno jedan od likova koji se ne razumeju sta je to astrologija i na koji se ona nacin radi.
Nije proslo par meseci, sretne moja sestra mog bivseg i on je pita kako ja to radim.... gde na netu ima tih tekstova...... kaze: *Sta ljudi nazovu i ona ima kompjuter ispred sebe i cita?* A sestra nije mogla da veruje...... kao da pecinskom coveku objasnjavas nesto iz naseg doba....... ne dopire im do mozga uopste!!! Kada je sestra pocela damu objasnjava koliko knjiga imam iz te oblasti, koliko oblasti astologija obuhvata, da postoje javna predavanja gde se skuplja veliki broj ljudi i slusa prakticno odredjene leksije i nacin razmisljanja, da se organizuju velike svetske konferencije gde dolaze astrolozi iz citavog sveta , on kaze : *JJJEEEEEE, i sta onase time stvarno bavi????*
Sada stvarno verujem da ima ljudi koji tri cuke nemaju sa tim sta se pod pojmom astrologija podrazumeva. Likovi su stvarno!!!