Horoskop za pse

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
83.595
Inspirirana tekstom na portalu https://zena.rtl.hr/astro/dnevni-ho...za-pse-d7908262-9597-11ed-b076-8af6355ef0a4/1 otvaram temu vezanu uz horoskop pasa

kako uvod kaze:

Horoskopski znak u kojem je rođen tvoj pas možda će ti objasniti zašto se tvoj čupavi član obitelji ponaša kako se ponaša, ali i što mu je najvažnije

Psi sudjeluju u našim životima tisućama godina, pa nije neobično što su postali članovi obitelji. Odani su, inteligentni i zabavni te najviše od svega vole svoje ljude. U modernom društvu postali su članovi obitelji, imaju svoje mjesto, hranu i igračke, ali svaki od njih ima i svoju osobnost.
Svatko tko ima čupavog kućnog ljubimca zna da je teško riječima opisati tu ljubav, ali i da svaki čupavac zadržava svoju osobnost i određene posebnosti bez obzira na treninge ili pasminu. Upravo zbog toga se može i pogledati kakvi su psi prema svom horoskopskom znaku. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog dobre zabave.
Ako imaš čupavog ljubimca ili čak više njih onda u nastavku provjeri kakva je osobnost tvog psa prema astrologiji. Tko zna, možda će te neke stvari i iznenaditi!

Paaaaaaaaaaaa da pitamo forumske astrologe :mace:
@Manga Hilux
 

Back
Top