Horoskop za Avgust - kakav je takav je- ma chudo jedno

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
84.578

Неки чудно невероватни хороскоп​

Ован (21.03 – 19.04)

Живот: Пробаћеш 8 нових хобија, 7 ћеш напустити. Појавићеш се на свакој журци као да си организатор.
Љубав: Ако си у вези – планираћеш заједничко путовање, али ћете се свађати да ли на море или на планину. Ако си сам/а – пази, твој флерт овог лета је на нивоу енергетског пића. Гори – али кратко. 🔥💘

♉ Бик​

Живот: Август ти је месец за чил, хлад, и лубеницу.
Љубав: Ако си у вези – биће романтике (на пуни стомак, наравно). Ако си слободан/на – љубав се може појавити изненада, највероватније у реду за сладолед. Немој да шкртариш – ти частиш! 🍦❤️

♊ Близнаци​

Живот: Бићеш свуда – и уживо и онлајн. Фокус? Ма, сутра.
Љубав: Ако си у вези – причаћеш превише, а партнер/ка ће само климати главом и размишљати да ли да те пољуби или побегне. Ако си сам/а – флертујеш са троје, а не сећаш се коме си дао/дала прави број. 💌📱

♋ Рак​

Живот: Емоције те возају као на рингишпилу. Све схваташ превише лично,,,ovo mi odnekud poznato 😜
Љубав: Ако си у вези – дубоки разговори, сузе, и грељање. Ако си сам/а – заљубићеш се у неког ко пушта меланхоличне песме на стори. Можда је време за стварну особу. 🎡💘

♌ Лав​

Живот: Срећан рођендан, звездо! Центар пажње, буквално.
Љубав: Ако си у вези – партнер/ка те слави… или бар тако кажеш. Ако си сам/а – гледају те сви, али ти бираш оног/ону који најмање обраћа пажњу. Из инаћа, наравно. 👑🔥

♍ Девица​

Живот: Анализираш сваки тренутак. Чишћење, организација, анализа… па нервоза.
Љубав: Ако си у вези – наћи ћеш 6 нових мана партнеру, али ћеш ћутати. За сада. Ако си сам/а – љубав те гледа, али ти бројиш колико ти је пута послао/ла поруку. 📋💬

♎ Вага​

Живот: Балансираш између кафића, породице и онлајн корпе за куповину.
Љубав: Ако си у вези – романтична вечера, али расправа ко ће да плати. Ако си сам/а – љубав је ту, али ти не можеш да се одлучиш да ли да јој одговориш. ⚖️💘

♏ Шкорпија​

Живот: Мистериозан/на и у августу – нестанеш 3 дана и вратиш се са новом тетоважом и неразумљивом причом.
Љубав: Ако си у вези – страст, али и љубомора. Ако си сам/а – привлачиш све, али немој људе плашити са “гледам ти душу”. 😏🦂

♐ Стрелац​

Живот: Вуче те авантура – ако не реална, онда макар у машти.
Љубав: Ако си у вези – желиш нове доживљаје, али не претеруј са флертом испред партнера. Ако си сам/а – љубав ћеш наћи у аутобусу, на бензинској или код тетке на селу. Стрелчеви љубав налазе на најчуднијим местима. 🏹🌍

♑ Јарац​

Живот: И на одмору си са списком обавеза. Сви уживају, а ти бројиш трошкове.
Љубав: Ако си у вези – стабилан/на, али нервозан/на ако план не иде 100% како треба. Ако си сам/а – не верујеш никоме, осим ако не покаже озбиљне намере и добру пензиону шему. 💼❤️

♒ Водолија​

Живот: Филозофираш на плажи, имаш инспирацију у 2 ујутру. Свима си загонетка – па и себи.
Љубав: Ако си у вези – треба ти простор, али и нежност. Ако си сам/а – заљубиш се у неког са чудним хумором и још чуднијом биографијом. Само пази да није бот. 🤖💫

♓ Рибе​

Живот: Сањарење и кад су очи отворене. Август је магичан… у твојој глави.
Љубав: Ако си у вези – романтика под звездама, чак и ако сте на тераси. Ако си сам/а – идеализујеш некога ко те игнорише. Врати се на земљу. Тамо те чека неко стварно добар. 🐟💖

,,, svaka slichnost sa forumashina je sluchajna i ne namerna,,,

Poslednja izmena:

Back