Hahaha,Jupiter je Pravnik,sudija je SAturn

Nije slucajno egzaltiran u znaku Pravde,u VAgi
Procitaj par astroloskih knjiga da razumes kakav je Sudija Jupiter. Ono sto Kamael tvrdi sadrzi egzaltirani Jupiter u Raku, proverio sam. Dokazi da to nije tako i ne smaraj.
NA sexualne devijaije,nastranosti,najcesce ucestvuju negativni aspekti Urana (excentricnost) na Veneru(nacin na koji dozivljavamo ljubav,i na koji nacin je dajemo) i na Mars(energija,strast,i genetika,nasljedni faktor),zapravo se mnogi homici radjau takvi,sa izrazenim Genom(taj gen su i otkrili neki dan) homosexualnosti.
Ne postoji homoseksualni gen. Nauka to nije potvrdila. Venera i Mars su svakako ocigledni, ali i Mesec velikim udelom s obzirom da prestavlja Telo, a u ovom slucaju svako dete je u pocetku Zensko (zato svaki muskarac ima bradavice na grudnom kosu iako nema svrhu).
~_~_~_~_~
Ko je rekao da se Mars uzima kao simbol drveca? Mars donosi poginuce.
Nije tebi lako.
"Poginuce", dobro.
Meni je izuzetno lako, ali ponovicu pitanja.
- Kojom analogijom se dolazi do iskljucivo Mars-Mars=Padanje Drveta u odnosu na cije natalne karte se doslo do tog podatka?
- Zasto iskljucivo Drva, koja su tipicna Venera, a ne nesto sto ima jacu i bolju simboliku Marsa?
- Kojih pet osoba je poginulo, postoje li njihove natalne karte koje mogu da pogledam?
- Cija astroloska skola, odnosno cije znanje, moze potvrditi princip Broj Stepeni = Broj poginulih u odnosu na aspekt, kojom logikom se dolazi do broja stepeni u odnosu na broj poginulih i koje druge horoskopske analize mogu potvrditi ovakav koncept?
Sto se podznaka Holandije u Vagi tice, ne vidim sta tu treba da "nije lako". Ako se za jednu zemlju uzima datum nezavisnosti, podseticu da je nacisticka Nemacka promenila Holandiju te je ista ponovo dobila nezavisnost nakon okupacije. I, da, nezavisnost o kojoj pises se odnosi na prvenstveno severni deo Holandije.
Nakon toga postoji takozvana
Batavijska republika te toj ujedinjenoj Holandiji o kojoj pises je dosao kraj 1795. godine.
Od 1806 do 1810 godine se zove Kraljevina Holandija.
E tek tamo od 1839 je to "prava Holandija" koja se i dan danas poznaje, minus nacisti. Tako da bi ja, ipak, zeleo objasnjenje, strucno, a ne "nije tebi lako" izgovor.