horor

• Začetnik teme Začetnik teme gica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gica

Legenda
Poruka
54.803
razmišljao sam da li ovu temu da postavim na pdf muškarci,
al evo sad ovako, pa ako moderacija misli da bi ju trebalo premestiti, neka bude

pitanje je, može li da vam se digne (penis, u cilju je6anja) kad odgledate neki baš strašan horor?

hvala

Oni jeftini trikovi u hororima gde u momentu strave glumici (obicno sporednoj i manje placenoj zarad proboja karijere) spadne brus , ili scena ulazi psiho ubica u kamp sa studentkinjama koje u tom momentu prave toples parti. I onda te proradi adrenalin od celog nasilja a s druge strane digne ti se zbog sisa i goozica, pa kada se sve to slozi podivljas sexualno i onda iskljucis TV, stavis glavu na ruku i pitas se da nisi bolestan mozda...

da... kanibalizam, kad krenu zombiji da jedu ljude... :jede: ja isprskam ekran ceo
sto vise krvi, to vise sperme..
realni horor jos vise, cesto gledam vesti samo radi izvestaja sa bliskog istoka, dalekog zapada, indije, pakistana, kambodze vijetnama, i kad les neki primetim... erektus totalis.
;)

Ma s tim hororima covek samo moze dodatno da se ubedaci, kome bre treba to prepadanje kad su vec prisutni problemi s nedizanjem, kad je neko vec zabavljen svojom mukom ne treba ga jos i plasiti... :rumenka:

Eh, mene svakodnevno raduje jedan specificni filmski zanr, ali iz pristonosti ne smem da ga spomenem. :rumenka:

U pravu si, drame ne preporucijem, cak ni ljubavne komedije i tako tu romantiku, meni od toga suze naviru, tolike emocije su udar na moju neznu, prefinjenu dushu, takav mi je senzibiltet... :rumenka:

razmišljao sam da li ovu temu da postavim na pdf muškarci,
al evo sad ovako, pa ako moderacija misli da bi ju trebalo premestiti, neka bude

pitanje je, može li da vam se digne (penis, u cilju je6anja) kad odgledate neki baš strašan horor?

hvala

Samo ako je ,,Teksaški masakrrr motorrrnom testerrrom" :rotf:

Back