Horor u Novom Sadu! Pitbul ubio svog gazdu!

.Ostavio klinac krvolocnog psa kod oca jer se decko izigrao pa bi da ide sa drustvom..Niti otac zna sa psima ,nit ga voli a ovaj pak ne prasta.Mozda ga cusnuo mozda podviknuo ..i sutra sahrana a onaj u zatvor. Ne ciniti deci sve ustupke! ..Oces kuce evo ti cuvaj ga kod tebe,hrani ga ,setaj ga ujutrru,uvece .. mene ne zanima za te situacije Ja sam u Sokobanji!

Životinji se moraju obezbediti svi uslovi za normalan I zdrav život.
Lično imam želju da nabavim psa, ali od persone u čiji sam odgoj i trening pasa uverena.
Ne može svako od šteneta da napravi psa za svoje potrebe, tj. postoje ozbiljni stručnjaci koji od tog posla žive krajnje pošteno.
Ne bih se šalila udomljavanjem potencijalno najopasnijih vrsta tek iz prijateljeve kuce okota samo jer me moj prijatelj voli i zna da sam brižna osoba, bez da štene ne odvedem kod vrsnog poznavaoca pasa.
Pitbul nije kriv.

nije dobro začikavati pse kad jedu lično mene je ujeo sopstveni pas kad sam imao 9 godina

drugo psi su ljubomorni i mogu da ujedu vlastitog gazdu
To je jedna od prvih lekcija kojih se sećam o psima. Živeo sam na selu i moji su oduvek imali psa "da čuva dvorište" ali je jedan od opštih stavova bio da sa psima treba biti oprezan.

nije dobro začikavati pse kad jedu lično mene je ujeo sopstveni pas kad sam imao 9 godina

drugo psi su ljubomorni i mogu da ujedu vlastitog gazdu
Teško ja sam mom mešancu vučjaka i dobermana gurao prst u usta dok jede i on samo prestane da žvaće. Bratov staford me ugrize tj stisne i reži kada prestanem da ga mazim i češkam. Dakle degenerična rasa.

organizovati lovačko društvo i pobiti sve pse koji postoje na planeti...istrebiti do koske...ko se usprotivi i njega upucati
Zar i male kokere? :sad2:
IMG_20240611_124732_copy_1000x750.jpg

pitbul - slilina ugriza 106.8 kg
nemacki ovcar - 108.2 kg
rotvajler - 149.1 kg
mastif - 250.9 kg
doberman - 272.7 kg
s tim što je šansa da te pitbul ugrize 10 puta veća nego svi ostali na listi. Bolje da je jači ugriz, a da su šanse skoro pa nepostojeće da te ugrize nego da strepiš da li će malo govedo da te ugrize zato što ga nisi nahranio na vreme.

Životinji se moraju obezbediti svi uslovi za normalan I zdrav život.
Lično imam želju da nabavim psa, ali od persone u čiji sam odgoj i trening pasa uverena.
Ne može svako od šteneta da napravi psa za svoje potrebe, tj. postoje ozbiljni stručnjaci koji od tog posla žive krajnje pošteno.
Ne bih se šalila udomljavanjem potencijalno najopasnijih vrsta tek iz prijateljeve kuce okota samo jer me moj prijatelj voli i zna da sam brižna osoba, bez da štene ne odvedem kod vrsnog poznavaoca pasa.
Pitbul nije kriv.
Životinja je životinja, a ne ljudsko biće. Ako oćeš stvarno da neguješ biće napravi si dete.

Ovaj koker u priči sa pitbulom me podsetio na jedan događaj kad smo drugarica i ja išle na Ada, ova povela svoju drugaricu a ova pitbula svog dečka. (inače velika porodična maza, dobwica itd.) I džukela iz čista mira dohvati za gušu mladog kokera, još štene. Koker cvili, krklja, skupio se svet, otvaraju mu čeljust, ma nema šanse da pusti. Dok neki tip nije uzeo debeli štap, gurnuo među čeljusti, napravio nekako polugu i ovaj pusti jadnog kokera.

Eto i te porodične maze neće, neeeće, sve dok im se ipak jednom ne zaoće.

Back