S1MCRO
Elita
- Poruka
- 23.438
Šta mislite, koliko je realno da nakon budućih parlamentarnih izbora opozicione stranke naprave koaliciju sa ekipom oko SNS i time ih spasu propasti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javiće se glas iz Kremlja i reći ''Samo Aca Srbin''.Nestor i Miloš sasvim moguće.
А,Ћута?Које "опозиционе" странке?
SPN + NADA + MIКоје "опозиционе" странке?
SPN + NADA + MI
Oni hoće u jedan front sa studentima, ali ovi (a i mi sa njima) neće. Tako da, možda budu odlučili da se osvete ili da jednostavno neke tajne koja Služba zna ostanu i dalje tajne.Шта год ти то значило.
Докле код сва та "опозиција", или опозиција не буде у једном фронту против снс мафије, немамо о чему да причамо.
Što se tiče Gancija, ne treba čekati izbore i novu vlast da se to rešava. Treba ustati odmah sada.naravno da hoce zato i postoje.
nego, ja sad jedva cekam tu studentsku listu da vidim da li ce iko da se pozabavi socijalno - ekonomskim pitanjima. i da li ce iko da se pozabavi i uopste pomene uvoz 100 hiljada osoba iz gane, sumnjivog zdravstvenog stanja.
Što se tiče Gancija, ne treba čekati izbore i novu vlast da se to rešava. Treba ustati odmah sada.
Ali kad smo recimo tebe zvali, ti si govorila da moraš na posao i da te ne zanimaju protesti. Sad će taj posao da ti uzmu Ganci.
Могу да кажем да онај Крушевљанин..Срђан Миливојевић,Он није Превара.Pokazatelj koji ide u korist ovom scenariju je nespremnost gotovo svih opozicionih stranaka sem DS da bezuslovno stanu iza studentske liste i to iz čisto egzistencijalnih razloga. Vođeni tim razlozima, mogli bi da izaberu postizbornu koaliciju sa SNS.
U narednom periodu treba gledati ko će prvi da počne da baca kamenje. To je izdaja u najavi.
Srđan Škoro, kojem ja verujem 99%, tvrdi da je on marioneta Duleta Petrovića aka DuPeta.Могу да кажем да онај Крушевљанин..Срђан Миливојевић,Он није Превара.
Ту је код мене у комшилуку,на Церак Виноградима,код оближњег МаКСИЈА у кУПОВИНИ,
њему нешто нон-стоп звони Фон,он се ту нешто расправља.Ја не прислушкујем али очигледно се ради о Политици.
>>Он се тако занесе,ја увек на Касу пре њега,није му добар тај фазон,ти телефони зраче..
треба се укључи Спикерфон па причај до миле Воље уместо га држиш на Увету,сво време.
Pa meni je prvom stalo da Ganjani ne dođu, iz zdravstvenih, rasnih, ekonomskih i svih drugih razloga.meni nece uzeti posao, a ja na posao cu i dalje ici, jer me blokade ne zanimaju. ali, posto ste vi politicki slepi ne vidite da ce takvim uvozom doci pre svega do zdravstvene havarije.
onome kome je stalo do ove zemlje i naroda, to bi bilo jedno od pitanja.
upravo si rekao indirektno da vam je stalo samo do vlasti.
sjaho kurta da uzjase murta.
Vrlo realno.Šta mislite, koliko je realno da nakon budućih parlamentarnih izbora opozicione stranke naprave koaliciju sa ekipom oko SNS i time ih spasu propasti?
Ко је Дуле Петровић?Srđan Škoro, kojem ja verujem 99%, tvrdi da je on marioneta Duleta Petrovića aka DuPeta.