Natasha-chan
Aktivan član
- Poruka
- 1.324
Eto,recite po vama najstrasnije,moze i neki video klip...
ovo nije strasno,ovo je bolesno...but i like it xD
btw. Hellsing-> *.* <3 ( xD )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto,recite po vama najstrasnije,moze i neki video klip...
Hellsing je više komedija nego što je horor. Sam graphic violence nije dovoljan za taj žanr.ovo nije strasno,ovo je bolesno...but i like it xD
btw. Hellsing-> *.* <3 ( xD )
To je već pitanje ukusa.svejedno,odlican Anime
To je već pitanje ukusa.
Faktički bilo šta može da upadne u kategoriju horora ako postoji određena količina nasilja i način na koje je ono prikazano, i Hellsingu to definitivno ne nedostaje. Međutim, horor, po svojoj pravoj definiciji, ima najrazvijeniju psihološku stranu, a to je nešto što nisam vidjela u njemu.Naravno da je pitanje ukusa, ali po meni, ima elemente horora i stvarno je super anime
Faktički bilo šta može da upadne u kategoriju horora ako postoji određena količina nasilja i način na koje je ono prikazano, i Hellsingu to definitivno ne nedostaje. Međutim, horor, po svojoj pravoj definiciji, ima najrazvijeniju psihološku stranu, a to je nešto što nisam vidjela u njemu.
U pravu si sto se tice psiholoske strane, samo ne znam da li si citala mangu, mnogo je bolja prica kasnije![]()