korisnik2007a
Ističe se
- Poruka
- 2.326
Eto,recite po vama najstrasnije,moze i neki video klip...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo anime moze da bude strasan,uz odredjene efekte (Zvuk,animacija,Glas glumca) veruj mi da moze tj. nemoze to da bude kao pravi horor film kad gledas,ali ipak postoji neki strah.,Evo pocevsi od Higurashi,Odgledajte prvu sezonu (druga vec i nije nesto strasna) ali ako zelite "Pure Horror" obavezno pocnite sa higurashi. Evo jedne scene koja mi je poprilicno bila gotivna tokom gledanja :
Pa pazi ovo nije strasno ovo je morbidno ali ne i strasno...msm znas kad gledas neki horor pa se okreces 5 dana za sobom....trcis kroz ulicu nocu..i tako...e taj efekat anima nemoze da proizvede...
Zato sam i bio rekao da anime nemoze da bude strasan kao neki horor film. Ipak je crtez - crtez,a film - film .... kako god Higurashi mi je jedan od naj,naj horor anime koji sam ikad odgledao. Jesi gledao Higurashi ? BTW ako nisi, gledaj posle 00:00,sam u sobi,na slusalicama,sa pojacanim zvukom,pa videces o cemu pricam,tebi i mozda ostalima ne deluje sad strasno zato sto pojedini nisu gledali anime,pa neznaju pricu ili su neki gledali pa nije im zanimljivo.
![]()
Rena
![]()
![]()
![]()
Shion
![]()
![]()
Mion
![]()
Licno ovu stvar nisam gledao....skinucu je...ali cisto sumljam..da cu odgledati....vec pola godine nemam volje za gledanje
u J.B.T. nemas poima sta propustas,gledaj makar prvu sezonu,veruj mi uzivaces.
Higurashi no Naku Koro Ni - Prva sezona
Higurashi no Naku Koro Kai - Druga sezona
Umineko No Naku Koro ni - Treca sezona (On-going anime,i kako sam cuo nema nikakve veze sa prve dve sezone)
Ja se bio zeznuo na pocetku gledanja,umesto prve,poceo sam drugu sezonu i odgledao pola,tek onda poceo da gledam prvu sezonu,zato sam ti gore iznad napisao,da ako budes nekad gledao,pocni makar redom![]()
Izmedju druge i trece je ubacen i kao spin off / OVA - Higurashi no naku koro ni rei ali nije nesto preterano bitan za radnju (podseca na Fumoffu serijal za Full Metal Panic)
(cisto da imamo full pregled)
Ovo je odsečak iz filma kill bill 1...ako neko zna ovo je film ali u ovom delu je crtani...
Zanima me dali postoje još neki ovakvi anime-i?
Solidan AMV, ali pesma kida. Blow Me Away!hellsing je tipican horror