ХОРОР НА ИНФЕКТИВНОЈ Пацијенти леже поред разбијених прозора, нема грејања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1585088314200.png

ХОРОР НА ИНФЕКТИВНОЈ Паценијенти леже поред разбијених прозора, нема грејања

Док најављујемо напад на коронавирус и хвалимо се никад бољим условима за домаће здравство, у исто време пацијенти на Инфективној клиници у Београду бораве у нехуманим и потенцијално опасним условима.

1585088437300.png

19:05 24.03.2020.

Редакцији „Србин инфо“ се јавила пацијенткиња (име познато редакцији) која тренутно лежи на Инфективној клиници у којој, како каже, нема грејања, а пацијенти се лече поред разбијених прозора, иако је напољу снег, а температура испод нуле!

– Поред кревета на којем лежим је разбијен прозор, грејања нема, покривена сам преко главе, стално ознојена, па кад лекари морају да ваде крв или улључе инфузију, ја се у том стању тресем од хладноће.

Док ми породица није донела све шта треба, сестре нису имале ни чашу за воду, ни тоалет папир .Изаћи у тоалет је ужасан напор, о туширању нема ни говора. Болница је у распаду, можда и са плафона падне неки део. С друге стране, особље чини све што може и увек су на располагању – каже за наш портал пацијенткиња на Инфективној клиници. link

ОПОЗИЦИЈО НА ПОТЕЗУ СИ! НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ!

Која опозиција, Ђиласова ?
они су до овога и довели

https://forum.krstarica.com/threads/srbija-i-korona-virus.902499/page-375#post-39642125

...сретнем пре неки дан познаника из Зеленила, и каже ми "ма ђилас је за све ово крив!" ја како брате сад он??? па каже лепо, АВ би све ово средио него МУ НЕ ДАЈУ! каже много га муче и опседају и зато је овако како је! иначе када би ове тј ђуиласа и шолака, УКЛОНИЛИ нама би свануло!
...ето тако мисли народ, па ти види!

ОК, сад ми је јасно, то је значи став заједнички.

Ђес' комшија...

Опет ти тему затварам

Јер..

Рекли смо три смислене реченице. Не пароле... реченице

А реченица је скуп граматички повезаних речи које стварају смисао.

И да... не мож' ни велика слова (изгледа као драње, а то није пристојно) а не мож' ни све појачаним фонтом, сем дела који се на глашава.

Ај када савладаш правила отварања тема, пробај са неком

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back