Horor filmovi

the-purge.jpg

Sta znam,nije los koliko sam mislila da ce biti,s obzirom kako ga napljuvase.
7/10

The Dyatlov Pass Incident 7/10 (2)
Prva trećina filma glupa,druga trećina na momente dobra,treća trećina čak i vrlodobra ali opet nedovoljno da bi sveukupno imao visoku ocjenu za ovaj "ne morate gledati,ništa nećete propustiti film"!

Hell 8/10 (3) (F)
"Pakao" spada u one filmove koji još uvjek dokazuju da orginalno ipak nije nemoguće ćak i danas nakon svih mogućih izlizanih tema.Ovaj njemac nije ništa spektakularno ali ima dušu, tema apokaliptike me nikad ne ostavi hladnog srca bez obzira koliko usijana atmosfera bila...;)

Počinje mi se ova serija sviđati sve više,još uvjek ne mogu vjerovati da se nisam smorio...

Gledao sinoc ,jos sam pod utiskom :) ! Iako odavno nisu imuni na neke klisee ,jednostavno ne mogu da nadjem bilo kakvu zamerku na ukupan dojam ...ne znam ,mene su kupili za sva vremena ,samo da ne za*eru kao sa Lost-om ,onda im otkazujem vernost :P !!!

Evil Dead (2013)
http://www.imdb.com/title/tt1288558/?ref_=fn_al_tt_1
images

sto los rimejk samo se secu bodu i nikom nista pa meni skoro kad su vadili kutnjak teo sam da crknem od muke to je tolko bolelo sve sam pobledeo u lice
i treso se ko nenormalan malo falilo da padnem u nesvest a ovi ...onog sa dugacku kosu izbodose unakazise i on i dalje ustaje ide bije se
mia zaglavi ruku ispod kola izcupa ju kao dobar dan uvati testere sa drugu isece onu na pola turi onu izcupanu ruku pod misku i ode si kuci

Komentarisan je bas cesto,cudi me da nisi video.Jedan od najboljih filmova u zadnje vreme.Klasicna prica o duhovima,ali obradjena na najbolji moguci nacin.

Sent from my X10i using Forum Krstarice mobile app

Verovatno sam preskocio stranice ,kada ste
komentarisali o filmu....Ali,sad kad sam cuo
od tebe da je film odlican:balavi:....Veceras cu
se udobno smestiti zamaraciti sobu ,ako treba
ukucane isterati iz stana i pustiti film

I obavezno ugasi svetla ;)

Sent from my X10i using Forum Krstarice mobile app

THE CONJURING;

Jes' da su mnogo puta vidjene scene tog tipa,
ali moram priznati da su jako dobro uradili scene.
Slazem se sa ocenom koju je dobio film...Jos vise
sam fasciniran bracnim parom koji su da prostis imali
mooda baviti se takvim stvarima.Priznajem ja to ne bi smeo
,e sad ako mi plate ne bih dva puta razmisljao;):lol:

Mogao bih komotno svrstati MAMA i THE CONURING
,kao dobre horor filmove u zadnjih par godina...Ako zanemarim
kraj filma MAMA.

Back