- Poruka
- 22.425
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Batman nikad nije trebao biti. Najgora ulogaAu na sta je spao Val Kilmer. Nekad je bio Batman sad domar.
Pa ovo je horor i bez gledanja filma.
Taj serijal, prvi i drugi dio sam jos nekako radnju ispratio, ali nakon toga, tko tu koga, zasto, kako, potpuno pogubis konce.Хм замрли хорори, е неће да може.Гледа ли се нешто занимљиво ових дана?

Vidi Gulovu recenziju.Izašao je sikvel Candyman-a za koji je scenario pisao Jordan Peele
I je, njemu kad se nešto ne dopadne zvuči kao da je sasuo dvadesetogodišnju frustraciju u recenziju
Ovo mi deluje zanimljivo.Veoma interesantan horor, adaptacija švedske poeme iz 1956. istog imena koja je kasnije adaptirana i u operu.
![]()
Vizuelno prelep, osim toga onako:
![]()
Ovo ne..Ni oni predhodni mi nisu nešto posebno.Izašao je sikvel Candyman-a za koji je scenario pisao Jordan Peele
Definitivno mi je kod ranijeg gledanja utisak bio jači, jer estetika vremenom zastareva i logično, utisak blediOvo ne..Ni oni predhodni mi nisu nešto posebno.
Da..Ima toga ..Ali ono što me takođe odbija je kada naređaju nastavke i nastavke ..Definitivno mi je kod ranijeg gledanja utisak bio jači, jer estetika vremenom zastareva i logično, utisak bledi
Meni su te njegove recenzije presmešne, kad počne ne zna da stane, kad je dosta. HahaI je, njemu kad se nešto ne dopadne zvuči kao da je sasuo dvadesetogodišnju frustraciju u recenziju![]()
Imao je neki rak grla godinama , jedva ostao živ, koristi voice box sada što je taman za horor film.Au na sta je spao Val Kilmer. Nekad je bio Batman sad domar.
Pa ovo je horor i bez gledanja filma.