- Poruka
- 11.231
Kupila, ugradila...ali sam ja razmažena pa se osećam tako slabo posle intervencije. Videću sutra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MM je razmišljao o vazektomiji, i verujte da su nas lekari vrlo čudno gledali kad smo za to pitali...između redova je rečeno da to baš i nisu radili i ako baš insistiramo, biće to na njegovu odgovornost, delovalo je kao da ne preporučuju pa je odustao.
A što se tiče podvezivanja jajnika, mislim da zakon dozvoljava tek nakon trećeg deteta i da se i onda nešto mnogo plaća.
Da sama odgovorim na svoje pitanje - spirala mi je ispala 2. avgusta. Nemam nameru da je ponovo stavljam jer bi i sledeći put verovatno ispala. Šteta. Počela sam da se navikavam na nju.
ja je imam vec drugi put (disciplinovano na tacno 5 god menjam,i racunam po pet godina od rodjenja detetaКако испала?
Ја сам, пре десетак година, после месец дана тражила да ми изваде класичну спиралу, јер сам осећала боцкање и непријатност...
После пар година сам је опет ставила, без проблема и одрадила је 5 година. Сад размишљам о мирени.
Шта кажу лекари, зашто се то десило?
nego..jel boli kad se stavlja??
Najbolje da odeš do ginekloga, ali nemoj tako brzo da odustaneš od mirene, jer ti simptomi vremenom prođu. I ja sam se čudno osećala prvih mesec dva, bilo je i nekih srčanih problema, dešavalo mi se da pred menstruaciju imam jako loš vid i da me svrbe oči. I sad se to desi, ali traje samo par sati. Pa ako ginekolog kaže da nije ništa nesvakidašnje, izdrži još koji mesec, srediće se to.
Kao i svaka druga. Malo više nego pregled, a u samom momentu aplikaciranja, oseti se nešto kao ubod unutra, ali traje par sekundi. Ništa strašno. Odmah nakon toga sam ustala, obukla se i odvozala se kući kolima. Još taj dan malo kao bolucka kao kad treba da dobiješ, i to je to.
aj ja moram opet da otvorim ovu temu...elem..pricala sam danas sa ginekologom i necu da stavljam mirenu vec obicnu pa me zanima koliko mora da se miruje(i da li uopste mora)?
ona mi kaze da moram da mirujem bar dva dana..
guglala sam ali aj da pokusam ovde da dobijem odgovor..
tebe sam citirala jer si redovna ovde pa se nadam odgovoru..![]()