- Poruka
- 128.787
Kako muskarac da prezivi zensku hormonsku oluju?
Molim za survival tips
Molim za survival tips

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izleteti iz stana i pobeći u kladionicu ili kafić.ili nju zakljucati?![]()
Žene nisu svoje kad su gladne. Trkni do kioska i kupi Snikers (a možeš i da naručiš večeru ili da ju izvedeš na večeru ali nikako nemoj sam da kuhaš; to je greška koju sam pravio dok nisam naučio)Kako muskarac da prezivi zensku hormonsku oluju?
Molim za survival tips![]()
Slažem se. Najbolje eurokrem u kantici. Od 1 kg.Žene nisu svoje kad su gladne. Trkni do kioska i kupi Snikers (a možeš i da naručiš večeru ili da ju izvedeš na večeru ali nikako nemoj sam da kuhaš; to je greška koju sam pravio dok nisam naučio)
Uglavnom hrana. Hrana stvara serotonin što dovodi da žena bude sretna i zadovoljna. Inače, muškarci nikako da shvate važnost hrane u vezi
nadam se da sam pomogao![]()
iskoristi to da se i sam isprazniš, da se dereš i lupaš po kući. Uklopiće se u ambijent.Kako muskarac da prezivi zensku hormonsku oluju?
prema njemu?Sa mnogo ljubavi i razumjevanja
Misliš na pretklimaks ili klimaks?Kako muskarac da prezivi zensku hormonsku oluju?
To je kad ti telo govori da nemaš više 20+,...a ti se i dalje kočoperiš ne uzimajući hormonski disbalans " zdravo za gotovo", pa je ponašanje neusklađeno i neuravnoteženo. Slično kao i PMS, samo su drugačije tegobe.Momci koji vole momke namaju tih problema. Eto resila sam Vam to.
Salu na stranu sta je to "hormonska oluja" ? Molim za detalje ne bili mogla da Vam odgovorim kao zena u zrelim godinama.