honorarni poslovi

Ja sam student.
2 godina ekonomije i radila bih neki zanimljiv posao,ali nemam predstavu sta.
Neki predlog.
Meni je bas super da cuvam decu,ali ne znam kako se taj posao nalazi?
Imam ponudu da radim 15 dana u msecu za 300-400 evra,ali radi se 12 sati,pa necu.

Kad zavrsis tu ekonomiju i zaposlis se negde kao apsolutni pocetnik radices ceo mesec za te pare ... tako da to i nije tako lose :)
A da cuvas decu mozes preko bebi-servisa ima jedan na N.Bg u Studentskoj 43 Deciji osmeh, ali nisam sigurna da ce to biti mnogo vise para od tih 300-400.

Pa za taj posao,ne bih ni trazila vise,zato sto je lep i plemenit i to bih radila iz ljubavi,a poslove koji se rade i u nocnim smenama za to treba uzeti mnogo vise...Naravno ko moze i mora da radi po celu noc,posto ja ne mogu,ne moram i necu...
Hvala na informaciji
Kissic

To je tacno.Da legalizujes softfer kosta 145 eura+PDV po racunaru.Dobijas samo osnovnu verziju XP za te pare....

"Ministarstvo za telekomunikacije i informatičko društvo Vlade Republike Srbije saopštilo je da besplatni softveri prevedeni na srpski jezik od danas mogu da se preuzimaju sa internet stranice ovog ministarstva.
U saopštenju se navodi da su ovi softveri namenjeni svim građanima, malim preduzećima i onima koji žele legalan softver, a ne mogu ili ne žele da ga kupe, i dodaje da za korišćenje ovih programa nije neophodno poznavanje engleskog jezika." (PC magazin)

Ubuntu i MS na srpskom - ovde, preuzmi.

A na primer hostesa u nekom restoranu...Znaci,devojka koja docekuje goste i odvodi ih do stola i tu je da odnese kapute u garderobu i sl...Takodje radi rezervacije i organizaciju nekih poslovnih vecera ili rodjendana...Sta kazete na taj posao?

Ej, cao svima!
Zanima me da li neko zna za neki posao koji bi odgovara studentu sa gomilom obaveza.Hocu reci da li neko zna za neki honorarni posao-ozbiljan naravno, jer moje buduce studije zavise od toga.Moracu sama da se izdrzavam a nema vremena za puno radno vreme, tako da mi treba vasa pomoc.Ja vec radi neke multilevl seme ali me to vec umara, a zarada je slaba bez mnogo truda.
Mnogo bi mi znacila svaka informacija zato unapred HVALA! :lol:

Imas firme koje traze promoterke.To je super zarada za malo rada.Radis od 4 do 6 sati dnevno za dnevnicu od dvadeset ili petnaest eur,zavisno od firme.Ja sam taj posao pocela da radim saljuci na mejlove raznih firmi poruke da mi se jave ako im treba promoterka i uspjelo je.Cjao i srecno

Ako stvarno želite da radite honorarno, možete da se javite meni. Neću vam ponuditi posao snova, ali za onog ko nemože da utiče na svoje vreme može da bude zanimljivo. A i lako je. Ja imam firmu koja proizvodi kolače i torte, a vi samo treba da ih prodate. Kako? Kako god hoćete. Od svakog prodatog kilograma imate procenat.

Možda nekome bude interesantno.

Ljudi i meni treba pomoc. tj.posao ali u novom sadu.....slicna situacija .... student sam i imam vremena ali ne bas za sljaku od 8 sati dnevno... pa ako neko slucajno zna nesto neka to kaze sada..... ili zauvek cuti:D eh, da, nemam iskustva ....

Back