Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
citala sam negde vest da to ide ruku pod ruku sa ilegalnim softverom....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tacno.Da legalizujes softfer kosta 145 eura+PDV po racunaru.Dobijas samo osnovnu verziju XP za te pare....
Ja sam student.
2 godina ekonomije i radila bih neki zanimljiv posao,ali nemam predstavu sta.
Neki predlog.
Meni je bas super da cuvam decu,ali ne znam kako se taj posao nalazi?
Imam ponudu da radim 15 dana u msecu za 300-400 evra,ali radi se 12 sati,pa necu.
Kad zavrsis tu ekonomiju i zaposlis se negde kao apsolutni pocetnik radices ceo mesec za te pare ... tako da to i nije tako lose
A da cuvas decu mozes preko bebi-servisa ima jedan na N.Bg u Studentskoj 43 Deciji osmeh, ali nisam sigurna da ce to biti mnogo vise para od tih 300-400.
tesko da ce biti i toliko sve da ti se dvoje-troje dece penje na glavu svaki dan, puno radno vremeA da cuvas decu mozes preko bebi-servisa ima jedan na N.Bg u Studentskoj 43 Deciji osmeh, ali nisam sigurna da ce to biti mnogo vise para od tih 300-400.
Ej, cao svima!
Zanima me da li neko zna za neki posao koji bi odgovara studentu sa gomilom obaveza.Hocu reci da li neko zna za neki honorarni posao-ozbiljan naravno, jer moje buduce studije zavise od toga.Moracu sama da se izdrzavam a nema vremena za puno radno vreme, tako da mi treba vasa pomoc.Ja vec radi neke multilevl seme ali me to vec umara, a zarada je slaba bez mnogo truda.
Mnogo bi mi znacila svaka informacija zato unapred HVALA!![]()