Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nemoj ga terati. Pa sa kime ćemo ovde da se prepucavamo? Njegovo je pravo da sere šta hoće. Može i da ubija homoseksualce po ulici ili u komšiluku. Onda će da ga banuju iza rešetaka, a on će da se pravda da ne razume Srpski, a onda će oni da ga prevaspitaju tako što ga stave mođu one koji ne biraju gde će đoku da ture. A možda on to već zna, pa samo srlja ne bi li dospeo u tu situaciju.

Niko njega ne tera, ali ako već hoće ovde da bude onda neka se ponaša u skladu sa svojim godinama.

Od svih psiho tema ova je najpsihotičnija...
Nije problem što se yebu u doope, to svi mi radimo da bi preživeli, nego što se vuku za kite i pušu jedan drugome
Ako ima ko da mi odgovori na ovo pa da mi savest bude mirna

ма не могу да појме да чак и брију гоозове и уживају

DwRmB.png

U ovoj kući, kad neko pljuje po ostalim gostima, obično bude izbačen.
Četiri, pet ... koliko god treba puta dok ne shvati da je pljuvanje zabranjeno.
A ako mu se drugi gosti ne sviđaju, ne treba ni da ih gleda, a kamoli da seda za njihov sto.

Nadam se da sam bila jasna.
Jesam li?:)

Ocigledno da to selektivno primenjujete. Dvostruki arsini. Mada drago mi je sto ste ovo rekli ekplicitno, da mogu sledeci put da se pozovem na dokument.:D

Zanimljivo.
"Promašiti pdf" znači na nekom pdf pisati o stvarima koje nemaju veze sa tematikom tog pdf.
Tvoja konstatacija bila bi tačna da sam ove postove ostavila, npr, na Automobilizmu.

Zar je tako teško pričati o homoseksualnosti bez guglanja i copy/paste podataka? Za neke - i bez pljuvanja i bez spominjanja pedofilije, zoofilije i svega onog što nema veze sa temom.
Da, znam - teško je slušati životne priče, bilo izmišljene ili istinite, kada se ima apriori negativan stav prema homoseksualnosti. Ponekad je teško pročitati više od dve forumske rečenice.:)
Ybg, bila sam opširna, ali sam i naznačila da niko nije u obavezi da čita ono što sam postavila.

A što se tiče ubijanja teme: ćeraćemo se mi još, u to sam sigurna.
Tema traje preko 2 godine, uz moje učešće, i nisam do sada poželela da je ubijem, već da je podižem kada god se umrtvi.

Zasto mislis da pedofilija nema veze sa temom? A njihovo velicanje anticke Grcke i odnosa adolescenta i starijeg muskarca?

Zasto mislis da pedofilija nema veze sa temom? A njihovo velicanje anticke Grcke i odnosa adolescenta i starijeg muskarca?
Ako ovo prosto ne možeš da shvatiš, kako ćeš nešto komplikovanije?
Zato što je pedofilija seksualna sklonost prema deci bez obizira na pol. A tema je o istopolnoj ljubavnoj skolonosti. I jednostavno, pedofilija nije homoseksualnost. I težina nije isto što i visina, ili visina nije isto što i obim, i tvrdo nije isto što i teško...
Ako nisi razumeo, kaži učiteljici da ti objasni. :)

To je pederastija, a ne pedofilija, moj "doktore".... :bye:

Da li si siguran? Od kada pocinje adolescentsko doba? Sizife cest si na ovoj temi, muzjaka mogu da razumem, ali ti mi nisi jasan.:think:

Platon govori da "eros" proističe iz pogleda na objekt koji izaziva želju. Potom, "eros" obuzima subjekt koji želi, omogućavajući mu da kaže "vidim" a potom "volim". Erastes je stoga onaj koji uzima od ljubavnih raspolaganja, za koga se rada odnos koji budi "eros" i koji oseća njegova dejstva. Iz ovog razloga konstrukcija pripadanja zahteva glagol eran (želeti) koji ukazuje na pasivnost osobe koja se želi, budući da izazvan od drugog "eros" je upravo strasna želja drugoga. Glagol philein manje ukazuje na ljubavnu požudu, a više na jednu osobinu poverenja u uzajamnom odnosu koji se uspostavlja. Izraz philia obuhvata odnose srodnosti, podređenosti ili gostoljublja, kao i ljubavne odnose. Glagol paidophilein ukazuje na odnos između jedne odrasle osobe i jednog adolescenta. Takav insitucionalizovan tip veze je plod odnosa poverenja (piston) i čini da dečak postaje hetairos (drug, prijatelj) odraslog.

http://www.gay-serbia.com/teorija/2001/01-10-20-eros-i-homo-ljubav/

Citaj sizife, citaj. Sami objasnjavaju ne treba ti nista drugo.:)

Da li si siguran? Od kada pocinje adolescentsko doba? Sizife cest si na ovoj temi, muzjaka mogu da razumem, ali ti mi nisi jasan.:think:

Platon govori da "eros" proističe iz pogleda na objekt koji izaziva želju. Potom, "eros" obuzima subjekt koji želi, omogućavajući mu da kaže "vidim" a potom "volim". Erastes je stoga onaj koji uzima od ljubavnih raspolaganja, za koga se rada odnos koji budi "eros" i koji oseća njegova dejstva. Iz ovog razloga konstrukcija pripadanja zahteva glagol eran (želeti) koji ukazuje na pasivnost osobe koja se želi, budući da izazvan od drugog "eros" je upravo strasna želja drugoga. Glagol philein manje ukazuje na ljubavnu požudu, a više na jednu osobinu poverenja u uzajamnom odnosu koji se uspostavlja. Izraz philia obuhvata odnose srodnosti, podređenosti ili gostoljublja, kao i ljubavne odnose. Glagol paidophilein ukazuje na odnos između jedne odrasle osobe i jednog adolescenta. Takav insitucionalizovan tip veze je plod odnosa poverenja (piston) i čini da dečak postaje hetairos (drug, prijatelj) odraslog.

http://www.gay-serbia.com/teorija/2001/01-10-20-eros-i-homo-ljubav/

Citaj sizife, citaj. Sami objasnjavaju ne treba ti nista drugo.:)

Citaj, drdoktore, citaj...

mandic001a.jpg

mandic002aa.jpg

mandic002b.jpg

Petar D. Mandic, Problem odredjivanja faza polnog razvoja, Radovi Filozofskog fakulteta u Sarajevu, V, 1969, str. 425-427.

Poslednja izmena:
Testiranje na HIV - obavezno
Z. Radović | 29. novembar 2012. 21:52 | Komentara: 2

Prema podacima GZJZ u Beogradu živi 1.249 inficiranih osoba. Najmlađa ima 21 godinu. Čak 75 odsto novoinficiranih HIV virusom od početka 2012. su homoseksualci:D

RS: Otežano lečenje HIV pozitivnih
Virus HIV pomaže u borbi protiv raka
Odobren lek protiv HIV virusa
U Srbiji 1.611 sa virusom HIV
Atina: Panika posle hapšenja prostitutki zaraženih HIV virusom

U POSLEDNjIH pet godina se povećao obuhvat testiranja na HIV, ali nadležni smatraju da i dalje nedovoljan broj ljudi koji su skloni rizičnom ponašanju ne proverava svoje zdravstveno stanje. Prema najnovijim podacima Gradskog zavoda za javno zdravlje, u prestonici živi 1.249 osoba sa ovom infekcijom.

Od pojave virusa do danas je registrovano 2.066 osoba inficiranih HIV, od kojih je svaki drugi čovek oboleo od side, dok je 817 Beograđana umrlo.

- Najzastupljeniji način prenošenja je homoseksualnost, jer od 53 novoinficiranih od početka godine, čak 75 odsto pripada ovoj grupi - navodi dr Biljana Begović Vuksanović, šef odseka za HIV, ejds i polno prenosive bolesti u GZJZ. - Heteroseksualci su 15 odsto, a intravenski zavisnici pet odsto. Nama se javilo 920 osoba koje su same prepoznale rizik i kod 20 je otkriven virus. Svaki peti čovek kasno otkrije da je zaražen, kada već dobije sidu. Velika je zabluda očekivati pojavu nekih simptoma, tegoba, promenu zdravstvenog stanja, jer mnogo godina osoba može da se oseća savršeno zdravo, a da pritom bude inficirana i da bude prenosilac infekcije svojim partnerima.
KASNA PROVERA ZA TRUDNICE GINEKOLOZI nam kasno šalju trudnice da se testiraju na HIV - smatra dr Begović Vuksanović. - Tek pred porođaj one dođu kod nas. Ukoliko bismo otkrili pre drugog trimestra da je majka bolesna, mogli bismo određenom terapijom da sprečimo da se i plod inficira. Zato apelujemo na buduće majke da čim saznaju da su trudne, dođu da se provere. U periodu od 2004. do 2012. godine u Srbiji je prijavljena 31 buduća majka koja je zaražena.

Da bi rezultati testiranja bili validni, potrebno je da prođe od četiri do osam nedelja od trenutka kada je došlo do infekcije. Doktorka napominje da mladi ljudi srljaju u veze i da se ne ponašaju racionalno.

- Među njima ima i onih koji kada saznaju da su inficirani, ne žele da zaštite partnere, već iz besa šire bolest dalje - priča naša sagovornica. - Neretko nastupaju sa sloganom "Sida se ne dobija, ona se uzima". Zato bi mladima trebalo otvoriti oči, da niko drugi neće brinuti o njima, već da se moraju zaštititi sami.

Od ukupnog broja zaraženih ove godine, osmoro ima manje od 24 godine, dok 33 imaju između 25 i 39 godina. Najmlađa inficirana osoba je devojka koja ima 21 godinu.

- Beograđani koji žele da se provere mogu se javiti u Gradski zavod, od osam do 12 časova, svakog dana - objašnjava doktorka. - Ova usluga je besplatna, nije potreban uput, pa čak ni zdravstvena knjižica. Rezultati se dobijaju za dan ili dva, a ukoliko neko insistira da budu gotovi istog dana, mora se testirati pre devet časova i platiti 1.100 dinara.

TRADICIONALNA AKCIJA U SUBOTU

GRADSKI zavod za javno zdravlje će 1. decembar, Svetski dan borbe protiv HIV/side, obeležiti tradicionalnom akcijom dobrovoljnog, anonimnog i besplatnog testiranja.

Građani koji žele da provere svoje zdravlje mogu doći u ambulantu Zavoda u subotu, od osam do 14 časova. Rezultate testiranja moći će da dobiju u ponedeljak, od osam sati. Slogan ovogodišnjeg obeležavanja je "Ne možeš da znaš, dok se ne testiraš".

BROJKE

25 godina radi Savetovalište u Gradskom zavodu

1996. je pokrenuta akcija besplatnog testiranja na HIV u GZ

21 godinu ima najmlađa osoba zaražena HIV virusom u Beogradu

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:408324-Testiranje-na-HIV---obavezno

Veoma zdravi odnosi.

Platon nije znao srpski, a i umro je poodavno.

A ti bi mogao da naučiš razliku između pedofilije i pederastije. Bez obzira na poreklo reči, one su u srpskom jeziku danas jasno definisane. Sramota je da ne znaš.

Sizife opet ti ovde. Kako rece ono na drugim temama. I opet ignorisanje recenog. Ccc. ne vidis da su oni poceli sa platonom , ali napisali kako su zeleli. inace taj clanak je omiljeni medju njima. Zato neka bude sramota one koji to propagiraju, ne mene koji se borim protiv nakaradnosti.

Citaj, drdoktore, citaj...

mandic001a.jpg

mandic002aa.jpg

mandic002b.jpg

Petar D. Mandic, Problem odredjivanja faza polnog razvoja, Radovi Filozofskog fakulteta u Sarajevu, V, 1969, str. 425-427.

Zasto mislis da ne znam za ovo. Ali kao sto vi kazete da je mnogo toga prevazidjeno, tako moze da se kaze da je i ovo.

Mada ovo je dokaz koliko je opasan uticaj LGBTija u vrticima i sta hocete. Oblikovanje decijeg uma. Koliko su povodljivi. A predatori postali normalni.

Stvarno je dobro sto si ovo postavio. I sada zamisli kada krene ispiranje mozga od 3. godine zivota. Mentalni genocid.

Poslednja izmena od moderatora:
Znas, voleo ne voleo gej populaciju na ovu temu se dolazi da bi se diskutovalo na pristojan nacin. Traze se validni argumenti za odbranu stavova. Osobe kao sto si ti, koje dodju samo da vredjaju, ne samo gej populaciju, vec i same clanove koji ovde normalno diskutuju nisu bas pozeljne. Ako nemas sta pametno da kazes bolje je ne reci nista.

Da li si siguran u ovo sta pricas? Mene ovde non stop vredjaju, a ja sve vreme kulturan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back