Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
пуштио би ја њега ал нећ он мене.
а ко што сви знају животиње нису болесне нит силују нит стартују младунчад.
добри ти бркови, мора да их воли твоја девојчица...

Ko neće da te pusti?
Pa nisu, ali nisu ni homoseksualci...
Pa nisam ih brijala par dana....

Znači udubio si se... pa onda nema problema... što to odmah nisi kazao? :eek:

Sila bajo, kava logika. Otkud u zemlji Srbiji logika?
Samo mi nije jasno šta to neće proći?
A i to za poremećaj. Ako su kolege na stanovištu... onda je to poremećaj. I nije samo to poremećaj. Pa ko je ovde uopšte normalan? Ovde je normalnost samo kratka epizoda pojedinaca i to samo kad spavaju. Pa laka ti noć. Možda ti se posreći da doživiš epizodu normalnosti.
A i kako biti normalan kad LGBT lobi vreba na svakom ćošku, u svakoj instituciji, uvukli se u sve pore društva. Ja ne znam kako ćemo dupe sačuvati? :confused:
Sad čovek mora i od svoje dece da zazire. Nikad se ne zna. Otvori četvore oči i kaži kolegama da i oni otvore. :eek: Inače, samo tren nepažnje i ti postade homić i nosiš njihovu zastavu. Sutradan se gledaš na snimku parade i ne znaš otkud ti tamo. I otkud nepoznati tip pored tebe u krevetu?
:hahaha:

Reci mi da li znas ko je Marshall Kirk?

Homosexualizam se tretira kao i levorukost... a to je poremećaj... bar sam tako negde čitala..:D
Ono što stalno pokušavam da saopštim je sledeće:
Nije bitno gde ćemo mi da svrstamo neku pojavu, u poremećaj, varijaciju ili nešto treće. Pojava je to što jeste i što je bila i pre naše kvalifikacije. Značajnije pitanje je kako ćemo se odnositi prema toj pojavi. A svaka pojava ima svoje specifičnosti, pa to zahteva i različit pristup. Zato se različite pojave moraju posmatrati odvojeno, a ne dovoditi u istu ravan posmatranja i poistovećivati.

Poslednja izmena:
Čitam ove stručne analize i razmišljam koliko li su iskustvene?
Recimo neko ne voli kelj, neko ne voli grašak, neko spanać, paprike...
Znaju da im ne prija jer su probali
Kako ja sad da učestvujem kvalitetno na temi kad nemam stav o problematici?
Da bih znao trebalo bi da se proba... al šta ću jadan ako mi se dopadne?

Pedofilija,Nekrofilija,Zoofilija su bolesti.
Biti gej nije bolest vec seksualno opredeljenje i kao takvo postujem ga.
Protiv sam nasilja jer to nema smisla a nasilnici uvek nadju nemocnog da se izivljavaju nema veze da li je taj gej,bi,crn,beo,roze idu logikom agresije prema svemu sto im smeta.
Smatram da samo nesigurnima u svoju seksualnost smetaju osobe drugacijeg opredeljenja.
Radila sam sa gej momkom i nije mi smetalo tako da nemam te predrasude.
Svaki obostrani dobrovoljni odnos dve punoletne osobe meni je u redu.

Pedofilija,Nekrofilija,Zoofilija su bolesti.
Biti gej nije bolest vec seksualno opredeljenje i kao takvo postujem ga.
Protiv sam nasilja jer to nema smisla a nasilnici uvek nadju nemocnog da se izivljavaju nema veze da li je taj gej,bi,crn,beo,roze idu logikom agresije prema svemu sto im smeta.
Smatram da samo nesigurnima u svoju seksualnost smetaju osobe drugacijeg opredeljenja.
Radila sam sa gej momkom i nije mi smetalo tako da nemam te predrasude.
Svaki obostrani dobrovoljni odnos dve punoletne osobe meni je u redu.
Pa šta ima da ti smeta kad nisi muško.
Muškarcu je problem ako ga vata za dupe, za đoku. Pa vrlo je neprijatno. Može da padne u iskušenje... A zamisli da ima seks sa homoseksualcem, a nije homoseksualac. Strašno.

Muškarcu je problem ako ga vata za dupe, za đoku. Pa vrlo je neprijatno. Može da padne u iskušenje... A zamisli da ima seks sa homoseksualcem, a nije homoseksualac. Strašno.
Nece da ga 'vata ni da ga muva ako tip nije gej ni bisex,to su zablude.
U iskusenje padaju nesigurni u svoju seksualnost ili biseksualci ali ne strejt momci.

Nece da ga 'vata ni da ga muva ako tip nije gej ni bisex,to su zablude.
U iskusenje padaju nesigurni u svoju seksualnost ili biseksualci ali ne strejt momci.
Ma ne piše nikome na čeli ko je strejt. A i taj "strejt" padne u iskušenje kad mu se pruži prilika. Ovaj ga u`vati, njemu se digne, pa se tu zgrane što mu se dig`o i udari ovoga gay-a i ond celog života pljuje po njemu. Valjda zato što nije ponovo pokušao.

Ma ne piše nikome na čeli ko je strejt. A i taj "strejt" padne u iskušenje kad mu se pruži prilika. Ovaj ga u`vati, njemu se digne, pa se tu zgrane što mu se dig`o i udari ovoga gay-a i ond celog života pljuje po njemu. Valjda zato što nije ponovo pokušao.

Pravi strejter ne pada na gej ili bi likove .
Ako je znatizeljan moze da proba iz radoznalosti ali nece da maltretira nikoga.

pobogu o chemu ti prichash pa ne muvaju tako pedeji po klubovima
moja strejt bratja mi lepo isprichashe kako je ishlo kad ih pedeji muvashe
a to bilo lep si ovo ono malo pogled vo no pa pokusha neku prichu
i ondak burazer e chuj nisam gej a ni zainteresovan
i pedej ode dalje bez vatanja :D

pobogu o chemu ti prichash pa ne muvaju tako pedeji po klubovima
moja strejt bratja mi lepo isprichashe kako je ishlo kad ih pedeji muvashe
a to bilo lep si ovo ono malo pogled vo no pa pokusha neku prichu
i ondak burazer e chuj nisam gej a ni zainteresovan
i pedej ode dalje bez vatanja :D
Pa to nisu nikakvi pedeji kad ne vataju za dupe ili đoku. Jel čitaš ti ovde kako su oni napadni i o njihovim LGBT lobiju i nešto vezano za gestapo, sad ne mogu da se setim. To bi ti @drdoktor bolje objasnio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back