bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Ne znači da je homofob ako iz određenih razloga ne voli homoseksualce koje zna. Ali kao mrzi sve homoseksualce, to znači da ne voli i one koje ne poznaje. U stvari, zaključak jasan sledi da nije u pitanju mržnja prema osobi već prema homoseksualizmu. Homoseksualizam je pojava, kao što je zimska klima pojava. Čovek može da ne voi zimu jer mu je tada hladno, a to teško podnosi. Ali pitanje je razloga zašto se mrzi homoseksualizam. E sad, razlozi su subjektivni. Možda je i fobija u pitanju.
Fobiju nisu izmislili homoseksualci, niti je oni dijagnostikuju. Tu vrstu fobije su uočili oni koji se bave tom oblašću.
Ima raznih fobija. Često fobija nije u toj meri da čovek beži. Recimo plaši se pauka li ne toliko da ne sme da ga ubije kada ga vidi na zidu. Isto je i sa zmijom ili nečim trećim.
Fobije su nešto što uglavnom smeta onome ko je ima. Kome ne smeta, taj se i ne leči. Nasilje je drugo pitanje i smeta onome nad kime se vrši nasilje (ovo sam napisao veliko otkriće).
Jebga lepotane, ja nemam tvoje iskustvo, a i nisam išao po gay barovima.
Ma koliko sam upućen, sada ženske staruju muškarce.
Znači to te muči.
Pa koliko sam informisan ima i drugačijih. Zašto onda žele da sklapaju brakove? Ne gubi nadu, naići će se neki po tvom ukusu.
O cemu ti bre pricas, zasto lupas gluposti i indirektno vredjas? Svi znamo kako se ponasaju po gay barovima, ne znaci da znamo zato sto idemo tamo i j.... se sa njima..... Svi znamo da g ovno smrdi i da je odvratno i da ga ne treba jesti iako ga nismo probali.... Neke stvari covek ne treba da iskusi da bi znao.
O fobijama mi ne pricaj, fobija nije racionalan strah nego paralisuci iracionalan strah. Znaci nema malo i mnogo da imas fobiju. Ili imas ili nemas.
I o cemu brbljas, ja se ovde "ne zalim" nego pricam.uopsteno. Eto kakvi ste, ne moze covek da normlano razgovara, promiskuitet samo izlazi na sve strane.....
Mzoda postoji neki "nepromiskuitetni gay" ali tesko.....90% su nakaze u tom smislu. Previse napadni, previse perverzni..... evo bas pre neko vece na pdf sport pricao lik kako imali ekipu i u nutra je bio i gay koji je trenirao sa njima i navrzo se na jednog, i objasnili majmunu da je on hetero i da ima pritom i devojku, ali ne, mamlaz ga je spopadao, i naravno racopali su mu glavu. I ako su.
A posle se zale.

Doktore pa vi ste vickasti , puni ste vrcavog humora