Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne brini ti za mene''Poznavaoce Vikipedije'',ja umem da brinem sam o sebi:per:
Каква незахвална персона, фуј!!!
Који диван призор би то био: Ти, декларисани геј(мани ме оне приче да си ,,би", то протураш да би се чинио готивнијим) и супружник Музјак, обоје у розе хаљиницама у ЊујРоку, венчава вас неки калафонац, кум Блуз рок и какав локални дерпе и још вас благосиља ганци мујага Обама!!!

Који диван призор би то био: Ти, декларисани геј(мани ме оне приче да си ,,би", то протураш да би се чинио готивнијим) и супружник Музјак, обоје у розе хаљиницама у ЊујРоку, венчава вас неки калафонац, кум Блуз рок и какав локални дерпе и још вас благосиља ганци мујага Обама!!!

Kakva homofobična persona Pohznahvahohcheh :)

Poslednja izmena:

Па смешни сте.
Убисте се од прича о љуЦким и осталим правима за дерпере (што као нисте!!!!:cepanje:) с једне, а с друге стране скакућете и балетанишете у розе хаљиницама!:rotf:
:hahaha: Slikovito.
Ti kanda zavidiš.
Vidim vuče te ova tema. A i mašta ti proradila. :lol:

Kakva homofobična persona Pohznahvahohcheh :)
Лако је теби Глику и да глобално отопљење отопи сав лед и буде поплава ти плуташ.
С толиким вакуумом у глави ниЦ се давиш.:rotf:
Е а по чему је хомофобија желети гејевима венчање???
:think:Још с тако наведеним званицама!:)

:hahaha: Slikovito.
Ti kanda zavidiš.
:eek:На чему сад па то, матере ти?
Vidim vuče te ova tema. A i mašta ti proradila. :lol:
Па кад сте маштовити ко нога од столице, боље да вам неко нормалан аранжира церемонију.
Бтв имаш неку посебну жељу, за рецимо ципелице, цвет у коси, кратку розе хаљиницу с розе халтерима?:rotf:

Па кад сте маштовити ко нога од столице, боље да вам неко нормалан аранжира церемонију.
Бтв имаш неку посебну жељу, за рецимо ципелице, цвет у коси, кратку розе хаљиницу с розе халтерима?:rotf:
Kako vidim, na kraju ćeš i paradu da aranžiraš. Vidi se da se razumeš. Samo nastavi, dobro ti je krenulo. :)

A tako si se lepo bio uživeo. Imam utisak da si drkao tamo sa te strane.
Sad kad si se zadovoljio, ponovo si negativan.
Ti svrati ovde kad god ti fali inspiracije.
Рукоблудничиш па те маштарије пројектујеш даље?!?:rotf:
Него ти мора да си веома ружан човек кад немаш своју лепшу половину?!?

Polako, zagrcnućeš se. :eek:
Пост без везе, али размисли:
images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back