Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali zasto se ta setnja organizuje dan pre gej parade, a ne nevezano za nju? Zasto se ukazuje na porodicne vrednosti tek kada nekome zasmeta gej parada?

pa cekaj ajd uzmi ti da moras pod pritiskom dati nekom djete da ga vaspitava mjesec dana na los nacin, da li bi mu ti ukazao na prave vrijednosti prije toga...il bi rekao ma necu ja da se inatim niti da se borim....

...pa te osobe onda nisu ni svjesne...

Na sta ciljas kada kazes da nisu svesne?
Na svest o icemu sto se desava? Ili na svest o pojedinim stvarima?
Stepen razvoja koji mogu da dostignu osobe sa laksom mentalnom retardacijom jednak je razvoju deteta izmedju devete i dvanaeste godine. Stepen razvoja koji mogu da dostignu osobe sa umerenom mentalnom retardacijom jednak je razvoju deteta izmedju seste i devete godine zivota. Mislim da oni ipak jesu svesni, samo je pitanje cega i u kojoj meri.

pa cekaj ajd uzmi ti da moras pod pritiskom dati nekom djete da ga vaspitava mjesec dana na los nacin, da li bi mu ti ukazao na prave vrijednosti prije toga...il bi rekao ma necu ja da se inatim niti da se borim....

Ko ovde govori o vaspitavanju deteta?

pa znas kako ja mislim da je bolest jer jednostavno odstupa od prirodnih nagona, kojima je prvenstveni cilj produzetak vrste...
evo recimo neko poredjenje.... da li bolesno tkivo moze opstati i nastati bez zdravog? naravno da ne moze... a da li zdravo moze opstati bez bolesnog? naravno da moze...i tako uzmite da smo mi svi gejevi, da li bi mi mogli opstati kao zajednica? normalno da ne jer nema zdravog tkiva koji ce je produzivati (nemo sada da se neko pozove na vjestacku oplodnju)...isto tako da li rak moze nastati bez prethodno zdravog tkiva?....

ali ja njih recimo ne osudjujem sto su bolesni...msim bolest ne treba osudjivati, da li im lijeka, moje misljenje je da ima, al necu da zalazim sada u to...meni samo zivcira sto se propagira to kao nesto normalno, ono to nije, pa koliki god pritisak vrsili razniji gej lobiji da dokazu da je to nesto prirodno...

Potpuno se slažem za ovo boldovano :ok:

E sad, bolest je po meni možda pregruba reč, ipak nisam kompetentna da tako nešto kažem, ali da nije prirodno, po meni nije...
I sva ta propaganda oko toga... mislim da je to ono što ljudima najviše i smeta, a ne šta će tamo neko da radi, kog je opredeljenja i sl.

hahaha pa jedino to boldovano nije tacno, sta je SEKS AKO NE NAGONSKA RADNJA...
e sad ***** se krese sa drugim pederom el tako ? tako je.
znaci njima je prirodni nagon da se kresu u dupe a ne da nadju ribice i da ih kresu bogougodno u pizzdic.

dakle mnogo serkate.

hahaha pa jedino to boldovano nije tacno, sta je SEKS AKO NE NAGONSKA RADNJA....

Jeste nagonska radnja, ali koja za cilj ima produžetak vrste, mislim prvenstveno je to cilj. Tako je npr. u celom životinjskom carstvu, životinje se nagonski pare da bi produžile vrstu i imale potomstvo. E kod ljudi je razlika što su misaona bića, pa se ne vode samo nagonima, nego i nekim drugim osećajima...

Jeste nagonska radnja, ali koja za cilj ima produžetak vrste, mislim prvenstveno je to cilj. Tako je npr. u celom životinjskom carstvu, životinje se nagonski pare da bi produžile vrstu i imale potomstvo. E kod ljudi je razlika što su misaona bića, pa se ne vode samo nagonima, nego i nekim drugim osećajima...

Ako je homoseksualnost bolest jer se kod homoseksualaca nagonska energija ne koristi u cilju produžetka vrste onda je i sveštenstvo i kaluđerstvo bolest jer sveštenički tj. kaluđerski poziv podrazumeva uzdražavanje od seksualnog opštenja a prema tome i prodženja vrste . Zato kaluđerima kod nas treba zabraniti svako okupljanja i litija jer propagiraju na taj način shvaćenu protivprirodu delatnost .
Zatim kod životinja je veći procenat homoseksualnih jedinki nego kod ljudi tako da je taj argument jalov.

Na sta ciljas kada kazes da nisu svesne?
Na svest o icemu sto se desava? Ili na svest o pojedinim stvarima?
Stepen razvoja koji mogu da dostignu osobe sa laksom mentalnom retardacijom jednak je razvoju deteta izmedju devete i dvanaeste godine. Stepen razvoja koji mogu da dostignu osobe sa umerenom mentalnom retardacijom jednak je razvoju deteta izmedju seste i devete godine zivota. Mislim da oni ipak jesu svesni, samo je pitanje cega i u kojoj meri.

Ko ovde govori o vaspitavanju deteta?

ma nisi dostojan mene da raspravljam s tobom :)

Ako je homoseksualnost bolest jer se kod homoseksualaca nagonska energija ne koristi u cilju produžetka vrste onda je i sveštenstvo i kaluđerstvo bolest jer sveštenički tj. kaluđerski poziv podrazumeva uzdražavanje od seksualnog opštenja a prema tome i prodženja vrste . Zato kaluđerima kod nas treba zabraniti svako okupljanja i litija jer propagiraju na taj način shvaćenu protivprirodu delatnost .
Zatim kod životinja je veći procenat homoseksualnih jedinki nego kod ljudi tako da je taj argument jalov.

kod svestenika je licni izbor i sex je stvar koje su se odrekli da bi sluzili ljudima a ne iz nekih sebicnih razloga...nemo mi sada pominjati neke raskole i razdore i da je sve to iskvareno, da su lopovi i slicno to je druga prica...a kod zivotinja, jest mrzim taj primjer, kakve homoseksualne zivotinje, to kaci macku o rep, i da jesu pa i kod njih je neki poremecaj....uglavnom homoseksualizam odstupa od prirode...

ja recimo peglam devojku svaki dan a nesto mi se ne dize na nit imam u vidu produzetak vrste

i mi svi to radimo al ni to nije bas u redu...i to je jedan vid devijantnog ponasanja...ali ja necu nazvati svoju babu i djeda zaostalim i nekim seksofobima zato sto su imali samo jedno drugo...niti cu ici paradirati ulicama sa parolama ''ocu da karrram maloljetnice''

tacnije poremecaj seksualnog nagona...
to se zove frigidnost i koliko ja znam jos ne postoje zahtevi za organizovanje frigo parade...

slazem se...uvek sam se pitao kao li izdrzavaju...znas:lol:

hahaha pa jedino to boldovano nije tacno, sta je SEKS AKO NE NAGONSKA RADNJA...
e sad ***** se krese sa drugim pederom el tako ? tako je.
znaci njima je prirodni nagon da se kresu u dupe a ne da nadju ribice i da ih kresu bogougodno u pizzdic.

dakle mnogo serkate.
Jeste, tako je.. I pedofilima je "prirodan nagon" da zlostavljaju decu. Ubicama je "prirodan nagon" da izvršavaju ubistva. Manijacima je "prirodan nagon" da siluju po ulicama. Narkomanima je "prirodan nagon" da se podu u venu, šmrču, puše... itd i tako šire.

Vidi se da si mnogo pametan, bistrina ti prosto izbija iz glave.

Bog je lepo rekao "rađajte se i množite", prema tome svako svešteno lice bi trebalo da ima mnogo dece. To je jedna stvar. Druga stvar, ako su već odlučili da ne stupaju u seksualne odnose to je njihova stvar odabira. To nije zlopupotreba polnog odnosa kao što je to slučaj kod homoseksualizma, gde se svrha polnog odnosa (razmnožavanje, napredovanje, usavršavanje..) zloupotrebljava. Svaki polni odnos koji nema svoju pravu svrhu (stvaranje deteta) je zlo, bio to polni odnos sa životinjom, sa predmetom, sa osobom istog pola, ili sa osobom različitog pola gde se polni odnos upražnjava telesnog zadovoljstva radi, gde se seme prosipa. Sve što nema svoju pravu svrhu je zlo i ne postoji čovek na ovoj planeti koji će tako nešto opravdati.

A ovo što se tiče životinja je čista neinformisanost. Sve degradacije životinja su isključivo kada su ljudi u blizini životinja, bilo da se radi o pomenutim poremećajima, bilo da se radi o kardiovaskularnim bolestima i sl.

Ne mogu biti dostojan, to nije u skladu sa mojim polom.

i to sto kazes

spank.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back