B.Negra: Ako se neko voli, da li je to zlocin?
Ne, nije. Ako se neko voli i pokazuje to na najodvratniji, najnekulturniji i najgrozniji nacin u kome je evidentno nipodastavanje i opovrgavanje same ljubavi, o kojoj se prica ne kao o emociji, nego kao o jeftinoj zabavi.
B.Negra: Eto ajde sad pokazite hriscansku ljubav i samilost.
Ona uvek postoji. Ja Dedu volim kao i tebe, i njegovu razlicitost shvatam kao i svaku drugu razlicitost, koja se u zivotu podrazumeva.
B.Negra: Prdite tu o nekakvoj hristovoj veri i ljubavi, a vamo da pobijete sve koji vam se ne dopadaju.
Molim te, ne generalizuj!
B. Negra: Ako bas ocete da znate homoseksualizma je bilo i u Staroj Grckoj i to najvise u Sparti (ko ne zna sta je to neka konsultuje knjige, pa da vidi kakvi su fajteri bili ti likovi, a pola ih bilo gej)
Tu se slazem sa tobom, potpuno. Svaki antiki pisac, slikar ili vajar imao je ljubavnika. Ali tvoje pominjanje Sparte i Atine nista ne dokazuje! Svima je jasno da je anticki period bio izuzetno dekadentno razdoblje (orgije, prijemi, vecere), kao i sedamdesete, kao i, pretpostavljam, danas!
B. Negra

redrasude su ubica uma i medjuljudskih odnosa. Jedna od najgorih je "bog postoji".
Eto, upravo si rekao jednu svoju predrasudu. Rekao si, dakle da ne postoje sanse da Bog postoji. Ali i ti to govoris, a ne znas da je i to predrasuda. Ne znam da li si i malo razmisljao o Njemu, jer samo malo razmisljanja dovodi do zakljucka. No, nije moje da te ubedjujem...
B. Negra: Inace ja sam video na TV pre neki dan dva majmuna koji se "vataju".
Gde? Ne, bez imalo zlobe pitam te gde, jer zelim da znam da li sam u zabludi.
B. Negra: Nije po bibliji, to da. Ali po bibliji, citiram: ne bismo smeli ni u toalet otici.
Ne citiras, nego parafraziras. TU je ogromna razlika. Da citiras, morali bismo to bukvalno da shvatimo, a ti si samo bio ironican, zar ne?
B. Negra: Eto ja imam jos gomilu argumenata ZA homoseksualizam, pa ako nekoga zanima...
Reci.