Homoseksualnost iz nuzde?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Cuo sam tako za par primera koji nemaju srece sa suprotnim polom, pa su se stoga okrenuli istom polu i tu imaju vise srece.
Nije u pitanju ono, ne slazem se sa devojkama nikako i sl, vec ne mogu da nadjem devojku, ne mogu da nadjem normalnog decka, pa ajde da se prebacim na isti pol.
Koliko sam ja razumeo, ti ljudi nisu striktno biseksualni ili homoseksualni, vec eto, ne mogu curu da nadjem ili decka, daj da jurim svoj pol.

Da li je to ispitivanje svoje seksualnosti ili "prelazak" u homoseksualnost iz neke nuzde, tj. frustracije?

Da li je moguce da osoba usled neuspeha i frustracije sa suprotnim polom predje na isti pol?
Da li bi vas mozda visegodisnja frustracija i neuspeh sa suprotnim polom, odbijanje, ili godine samoce naterale da razmisljate o istom polu ili cak da se "prebacite" na isti pol?

Uvek mozes naci zenko za sex - makar i platio Slut :lol:

Ti koji se okrecu muskarcima u podsvesti prizeljkuju sex sa muskarcem :mrgreen:

Kakva ti je masta i fantazija to i trazis :aha:

Mene zanimaju zene i samo zene :per: jurim tu ciljnu grupu :lol:

I uvek nadjem nesto :cool: u 100 zena jedna je napaljena i pati za muskarcem i sexom :zper:

jok ja volim što sadm *****! :lol:

šala

ima možda i toga ali ne baš po principu ako neće žene hteće muški
razni su razlozi za je.banje s istim polom a od toga sad napraviše
neku religiju i kult i pishičku zvrčku
čuj, homoseksualizam

- - - - - - - - - -

Uvek mozes naci zenko za sex - makar i platio Slut :lol:

Ti koji se okrecu muskarcima u podsvesti prizeljkuju sex sa muskarcem :mrgreen:

Kakva ti je masta i fantazija to i trazis :aha:

Mene zanimaju zene i samo zene :per: jurim tu ciljnu grupu :lol:

I uvek nadjem nesto :cool: u 100 zena jedna je napaljena i pati za muskarcem i sexom :zper:

pa široka ti ciljna hrupa :lol:

Cuo sam tako za par primera koji nemaju srece sa suprotnim polom, pa su se stoga okrenuli istom polu i tu imaju vise srece.
Nije u pitanju ono, ne slazem se sa devojkama nikako i sl, vec ne mogu da nadjem devojku, ne mogu da nadjem normalnog decka, pa ajde da se prebacim na isti pol.
Koliko sam ja razumeo, ti ljudi nisu striktno biseksualni ili homoseksualni, vec eto, ne mogu curu da nadjem ili decka, daj da jurim svoj pol.

Da li je to ispitivanje svoje seksualnosti ili "prelazak" u homoseksualnost iz neke nuzde, tj. frustracije?

Da li je moguce da osoba usled neuspeha i frustracije sa suprotnim polom predje na isti pol?
Da li bi vas mozda visegodisnja frustracija i neuspeh sa suprotnim polom, odbijanje, ili godine samoce naterale da razmisljate o istom polu ili cak da se "prebacite" na isti pol?

ma bezi bre....

O,sveta kravo....:roll:

Ovo nema veze sa zivotom. Najveci broj ljudi su heteroseksualni. Homoseksualci automatski imaju manji broj ljudi koji mogu da im budu potencijalni partneri. Teze im je da uopste nadju nekoga ko ima sklonosti ka istom polu, a kamoli da im se jos svidi, itd. Ova strategija se uopste ne isplati. (Mada jeste, cula sam i ja sto puta: "muskarci su gomna, prelazim na zene", ali ne znam da je ijedna probala).

Ovo nema veze sa zivotom. Najveci broj ljudi su heteroseksualni. Homoseksualci automatski imaju manji broj ljudi koji mogu da im budu potencijalni partneri. Teze im je da uopste nadju nekoga ko ima sklonosti ka istom polu, a kamoli da im se jos svidi, itd. Ova strategija se uopste ne isplati. (Mada jeste, cula sam i ja sto puta: "muskarci su gomna, prelazim na zene", ali ne znam da je ijedna probala).

Ja bas imam takvu osobu u svom okruzenju, koja misli sve najgore o muskarcima, pa se prebacila na devojke, jer navodno nema normalnog muskarca u svom okruzenju.
Ironicno, kao lezbejka ispoljave sve one osobine moje mrzi kod muskaraca, navalentnost, agresivnost i sl.

Opet znam i momka koji ne moze da nadje curu (ili normalnu curu, ne secam se sta mu je bese problem), pa se prebacio na muskarce.

I meni je cudno da neko pucne prstima i kaze "e od danas jurim devojke / muskarce", zato je i pitam kolika to frustracija ili usmljenost mora da postoji da neko samo pukne prstima i zavoli isti pol.

Tema@ nikada nisam čula, videla,pročitala...Da se neko okrenuo ka homoseksualnosti zato što nema uspeha kod suprotnog pola.Msm da to nonsens.
Neki hetero bi možda u određeneim uslovima izolacije postao homo, kao što je dugogodišnja robija ili nešto tako...Ni tada to nije obavezna stavka i ne bi svako.

meni to neverovatno

Mislim da mnogi od njih pokusavaju u nekom periodu zivota da budu sa suprotnim polom... Ne znaju svi od pocetka kog su opredeljenja, a neki mozda pokusavaju da pobegnu od sebe. Ne znam, nije lako biti gay, lezbo ili bi ili pan u Srbiji.

A mozda je to neka vrsta eksperimentisanja samo. Ne znam kako funkcionise mozak homoseksualaca, ali lupam sada, posle 5-6 neuspelih veza ne znam sta coveku kaze "meni ne ide sa ovim polom, probacu sa istim".

Nekako mi se to i cini kao neka vrsta opravdanja za svoju biseksualnost ili homoseksualnost. "Ne ide mi sa muskarcima, pa sam probala sa zenama, i bicu sa zenama jer nema normalnih muskaraca".
Ne verujem da se homoseksualnost moze iskljuciti na dugme, sad volim zene, a sad muskarce.

Ostavlja se pitanje, da li neko zbog neke frustracije moze da razvije biseksualne sklonosti?

Back