HOMOFOBICNI NAPAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oni jesu ugrozeni, jer da nisu ne bi na dan parade bilo onog ludila po gradu koje je bilo
znaci, pustite ih jednom da normalno paradiraju, kad ne bude slomljenih glava i sve protekne mirno, onda cemo i mi reci pa i nisu ugrozeni sta hoce.
te parade cemo shvatati kao dobre zurkice na kojima svi mozemo da djuskamo i da se zezamo, i ti. povedi i one tvoje gej planinare :D

Ono što oni rade po SAD-u i drugim zemljama teško se može shvatiti kao žurkica.

oni jesu ugrozeni, jer da nisu ne bi na dan parade bilo onog ludila po gradu koje je bilo
znaci, pustite ih jednom da normalno paradiraju, kad ne bude slomljenih glava i sve protekne mirno, onda cemo i mi reci pa i nisu ugrozeni sta hoce.
te parade cemo shvatati kao dobre zurkice na kojima svi mozemo da djuskamo i da se zezamo, i ti. povedi i one tvoje gej planinare :D
Opet kažem, oni idioti koji su istog tog dana lupali izloge trudeći se da dospeju i do nečije glave su siledžije i bez parade i sa paradom i jedva čekaju nekakav povod da divljaju.
Što se tiče homoseksualaca oni nisu u ovoj zemlji ništa ugroženiji od drugih.

pa to ce u Srbiji biti mozda za sto godina, mada ne znam na sta tacno mislis..ja sam videla na gej paradama neka skakutanja uz neku muzikicu, poneki poljubac i benigno vatanje :mrgreen:
mozda mislis na one razne perverznjake koji imaju svoje parade ali to nisu gejevi

Oni paradiraju na tzv dan ponosa. Benigno vatanje sam i bez parade gledao u centru Novog Sada u po bijela dana i zamisli niko ih nije dirao.

Kaži mi, kaži,
Kako da te zovem;
Kaži mi, kakvo
Ime da ti dam, -
Hoću li reći:
"Diko", ili "snago",
Ili ću "lane",
Ili "moje blago";
Hoću li "dušo",
Ili "moje drago" -
Kaži mi, kakvo
Ime da ti dam!
Хммм колико песничења(тако се каже, а?)....
Еј ајд да те удам, срећно и подразумева се богато.
:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back