Холбрукова мржња према Русији !

inagadadavida:
:):):):):)

Inace, Holbruk je budaletina preispoljna.........totalni kreten, jedan od najgorih likova u americkoj diplomatiji........a i ne znam da li je on neki qraz uopste, vise u US.......
Tacno. Holbgruk je nista vise od jednog obicnog beskupuloznog politickog djubreta.
Citao sam ponesto o njemu i on je u Vasingtonu nista vise nego jedna hijena,kojot.
Likove poput njega ne napustaju scenu tek tako.
Neko od nasih politicara mu je jednom na nekom prijemu prebacio u fazonu da je njemu odlicno bilo dok je kod Milosevica na pirjemima krkao jagnjetinu,a da ga za promene u Srbiji bolela patka.

Korner zastavica:
Dikratori,hm...nisu ni oni isti svi. Da Spanija nije imala Franka (pa jos kao fasistickog diktatora) danas bi bila qurac.Naravno,Franko za to nije apsolutno direktno zasluzan,vec je bio dovoljno razuman da u politickom testamentu zavesta da Spanija postane monarhija posle njegove smrti. Slicno vazi i za Portugaliju i kud i kamo Grcku sa vojnom huntom.
Recimo i japanski car (bese Hitohito) uvede japan u rat i izvede ga iz rata,porazenog i opet postadose sila.
Djeneral sigurno da nije bio demokratan ni malo,ali je na neki nacin postavio neke temelje na kojima se kasnije izgradila sadasnja Juzna Koreja.

A gdje sam ja rekao da je on bio los ili da je diktator los po definiciji? Ima njih mnostvo koji su uradili dobre stvari za svoje drzave i ja to nigdje nisam negirao. Naravno po prirodi sam protiv diktature i za demokratiju, ali naravno i dobra diktatura je bolja od lose demokratije...Bar na kraci period.

UofC:
A gdje sam ja rekao da je on bio los ili da je diktator los po definiciji? Ima njih mnostvo koji su uradili dobre stvari za svoje drzave i ja to nigdje nisam negirao. Naravno po prirodi sam protiv diktature i za demokratiju, ali naravno i dobra diktatura je bolja od lose demokratije...Bar na kraci period.
Ok,ok...ja sam malo temu skrenuo. Pusticemo sada diktatore.
Holbruk je na dnevnom redu,a sa njim ide jagnjetina pod sachem. Kazu da mu je to bilo omiljeno jelo kada je dolazio ovde.
On je dolazio NASHU jagnjetinu da jede majku li mu ***** onu...onu...SIPTARSKU!

:D:D:D:D

Korner zastavica:
Ok,ok...ja sam malo temu skrenuo. Pusticemo sada diktatore.
Holbruk je na dnevnom redu,a sa njim ide jagnjetina pod sachem. Kazu da mu je to bilo omiljeno jelo kada je dolazio ovde.
On je dolazio NASHU jagnjetinu da jede majku li mu ***** onu...onu...SIPTARSKU!

:D:D:D:D

Pa ko ne bi? Nego nema nista bez vozica...Ne znam da li su mu to nudili...Ah da on ne jede svinjetinu! :lol:

UofC:
Pa ko ne bi? Nego nema nista bez vozica...Ne znam da li su mu to nudili...Ah da on ne jede svinjetinu! :lol:
Naucili ga ovi dole da ne jede svinjetinu. Budala,ne zna sta propusta. :D:D

No,ako on ponovo dobije mesto u nekoj narednoj US administraciji,mi smo ga najebali,ako to tada ne resimo neka drzavna i nacionalna pitanja. A verovatno je da necemo,nazalost.

inagadadavida:
Yebote, da sam znao da nisi u krpama, preskocio bi ruse....... :D :D :D
Vidim , ne javljas se da se pohvalis kako su rusi stavili napokon veto u savetu bezbednosti, pa mislio.......otisao si nesto da bacis pod yaya...... :D :D :D

Kad, ono, iz zasede.........uplasi me , yebote.... :D

:D:D:D idi bre, imas kart blans danas :D ja to za holbruka, nije tvoj vudu bas tolko jak.... :D

Korner zastavica:
Naucili ga ovi dole da ne jede svinjetinu. Budala,ne zna sta propusta. :D:D

No,ako on ponovo dobije mesto u nekoj narednoj US administraciji,mi smo ga najebali,ako to tada ne resimo neka drzavna i nacionalna pitanja. A verovatno je da necemo,nazalost.

Ako on naumi da ratuje sve i da dobrovoljno od sadasnje Srbije napravimo Srbiju koja bi pokrivala teritoriju Beogradskog Pasaluka, nama nema mira. Zato ja i kazem da treba nabaviti sto god modernog oruzja...Cisto da se nadje za ne daj Boze! ;-)

jomini:
e136.gif

Zabolece te glava jomini :)

UofC:
Holbruk je zajedno sa Bzezinskim jedan obican fosil Hladnog Rata kojeg niko nista i ne pita, mada u slucaju da Demokrata pobjedi predsjednicke izbore 2008 Holbruk moze da izbije u prvi plan. To je u svakom slucaju neka druga tema. Drzave koje najvise krse ljudska prava su Saudijska Arabija i Pakistan i jos neke druge islamske zemlje koje Klintonisti vole da oznacavaju kao primjere muslimanske tolerancije i napretka. Rusija samo pokusava da preuzme mjesto koje joj pripada i to su mnogi u Americi, Republikanci vecinom, shvatili. Isto su tako svjesni cinjenice da se Americi vise isplati da ima mocnu Rusiju kao potencijalnog saveznika nego kao neprijatelja.
bravo, bravo

Back