Hokej

B

Bliss

Gost
...u hali pionir se odrzava svetsko prvenstvo u hokeju...svake veceri u 20h su utakmice SCG..
...veceras igraju SCG-Hrvatska...
...ulaz besplatan...

Pa,dobro...
Ne volim hokej,kad oni momci skinu ona ogromna odela tek se tad da videti "kakvi su sportisti",vise volim vaterpolo tu se odma zna :)

..inace ne pratim sportove nkiad...igrom slucaja sam dobila karte prosle i ove godine za vaterpolo...i bilo mi je ok...
...a hokej mi se jako svidja...doduse opet ne bi ni saznala za sve ovo da mi decko nije sudija...tako da sam protekle 2 godine na prvenstvima...i stvarno mi je zanimljivo...narocito sto je za nas to jos uvek dosta nov sport...
....ove godine znam da ce izmedju ostalog biti i meksikanci...(mogu da zamislim na sta ce to liciti)...tako da ce verovatno biti i smejanja...
..ja odo a vi kako hocete ... :)

:) ...svetsko prvenstvo u hokeju se kod nas odrzava svake godine...ali za juniore...sto znaci da tim cine 22 igraca ciji je prosek godina od 18-20...zao mi je sto toliko ljudi nije culo za to...to je jos jedan od razloga sto sam postavila temu ovde...
,,hala je tek prosle od godine skoro puna uvece kad igramo mi...a preko dana bukvalno nema nikog...
...evo sad sam prosla pored...kad sam se vracala od decka...i nisam videla ni jeno mesto popunjeno...dok je sinoc bila puna....
...hrvati su nas sinoc razbili 4-2...tim nam se od prosle godine promenio...par dobrih igraca je otislo u seniore..tako da jucerasnja utakmica i nije bila nesto posebno...
...decko je poneo fotoaparat danas tako da cu verovatno ovih dana i postaviti neke slikice sa utakmice...

pa hokej savez je prilicno pukao finansijski tako da seniori organizuju prijateljske utakmice...ali nisam sigurna da uopste treniraju....

gledao sam neku emisiju na TV, ima igra se i liga,
Partizan je prvi :cool: ali kazu kad dobiju caj od kluba oni mrtvi zadovoljni :shock:

...ne znam...decko je igrao hokej ranije...ali je odavno poceo da sudi...i do pre par godina su jos i placali...doduse sudio je juniorima...posto seniori igraju uvece posle klizanja te utakmice...i koliko ja znam (barem za sudjenja)..ne placaju...
...nisam sigurna...ali ja mislim da seniori nemaju organizovane treninge...barem ne u hali pionir...

Back