Hodočašća za Novi Sad, pred 1. novembar 2025.

Pumpaj Dinstanović

Zaslužan član
Poruka
105.320
Pošto su teme o hodočašćima malo razbacane na sve strane, a i pred iščekivanje glavnog, jer će sutra ujutro ispred Fakulteta dramskih umetnosti na hiljade krenuti, hajde da otvorimo i objedinjenu temu (kakve imamo i druge) o svim marševima, biciklistisanjima i generalno putešestvijama Srbija Novi Sad koji je već krenuo ili će krenuti, od 16 dana peške za 16 žrtava Pazaraca, preko bajkera i biciklista, do sutrašnjeg najvećeg marša, od Beograda do Novog Sada.

Setaci.png

Totalno su vam bezveze posle godinu dana ovi "kardio" setatacki protesti,momentum je prosao,protesti su propali.

Uhhhh, baš grešiš.

Bukvalno šetnje i marševi i biciklisti s početka godine, bleda su senka u poređenju sa ovim sad. Samo šetača od BG do NS ima preko 2.500 sad.

Sve je na mnogo ozbiljnijem i monumentalnijem nivou od onako ofrlje šetnjice za Novi Sad prošli put, pred 1. februara.

Ovo je ozbiljan autogol studentima i protestima.
Tragediju u NS su pretvorili u orgijanje.
Fokus je ja nekoj zamotanoj devojci iz NP danima; i kao slag na tortu palestinska zastava.

Nisu mogli bolji poklon Vucicu da daju.

Ako nekom do sada nije bilo jasno sto su SERVI, sada znaju.

Slažem se da je to potpuno bezveze. Mislim, niko ne može toj studentkinji da kaže da ne nosi tu palestinsku zastavu, to je njen izbor, ali to nekako nikakve veze nema sa studentskim protestima koji su povezani sa unutrašnjim pitanjima.

DUNP-ovci je generalno često vuku.

Za njih to nije izraz političkog pitanja, već humanitarnog. Ne znači da idu u Gazu, već da se solidarišu sa nedužnim žrtvama i dr. stradanjima.

Nema smisla nikakvog komparacija sa EU.
Sve dok Srbi zive u getu na Kosovu; boli me i moj i tvoj K za “Palestinu”.

Vec sam gore objasnio taj Servilni debilizam gde gost ima primat nad ukucanima.

Naucite nesto od pametnijih i uspesnijih naroda; ostavite se Palestine i nesvrstanih jer nastavite li na tom putu, zavrsicete isto tako.

Slažem se da je to potpuno bezveze. Mislim, niko ne može toj studentkinji da kaže da ne nosi tu palestinsku zastavu, to je njen izbor, ali to nekako nikakve veze nema sa studentskim protestima koji su povezani sa unutrašnjim pitanjima.
Naravno da moze.
Tu zastavu moze da nosi kuci i da ide kuci ako ima problem sa tim; a Servi joj jos daju medijsku paznju gde ona postaje glavna prica tih protesta.

Ovo je ozbiljan autogol kod Srba koji ce naci odobravanje i podrsku samo medju delovima drustva koji daju podrsku i LGHDTV+- ekipi.

Ja da sam na mestu Vucica, drzao bi nju i Pazarce 24/7 u fokusu u svim medijima.

Naravno da moze.
Tu zastavu moze da nosi kuci i da ide kuci ako ima problem sa tim; a Servi joj jos daju medijsku paznju gde ona postaje glavna prica tih protesta.

Ovo je ozbiljan autogol kod Srba koji ce naci odobravanje i podrsku samo medju delovima drustva koji daju podrsku i LGHDTV+- ekipi.

Ja da sam na mestu Vucica, drzao bi nju i Pazarce 24/7 u fokusu u svim medijima.

Srećom, dosadili su i bogu i ljudima, prekardašili su, tako da će mnogi zažmureti na tu zastavu i praviti se da ne vide, kao i ja.

Pošto su teme o hodočašćima malo razbacane na sve strane, a i pred iščekivanje glavnog, jer će sutra ujutro ispred Fakulteta dramskih umetnosti na hiljade krenuti, hajde da otvorimo i objedinjenu temu (kakve imamo i druge) o svim marševima, biciklistisanjima i generalno putešestvijama Srbija Novi Sad koji je već krenuo ili će krenuti, od 16 dana peške za 16 žrtava Pazaraca, preko bajkera i biciklista, do sutrašnjeg najvećeg marša, od Beograda do Novog Sada.

Pogledajte prilog 1808779
Šta si objedinio?
Još jedno laprdanje u prazno...

Očekujem da će novopazarci blokaderi i nacionalisti da osveženja kradu po IDEA-i
MIslim šarajte malo...

Savet novosadskim trgovcima:
- kada dolaze Ćacisti sklanjaj pivo, unučiće, rakiju
- kada dolaze Nobelovci sklanjaj redbul, monster, ultru, guaranu i to onu veću

Blago nama sa njima poštenima, ispašta radni narod
Dobili dnevnice a kradu? Lepa osnova kad se izbore "za svoje ideale da oni budu vlast"

Kako su se oni prepametni studenti, koji znaju kako zemlju da izbave od radikalskog zla pretvorili u Hamas.
Analizirala bih da mi ovo nije postala veoma mrska tema.
Glupost izgleda jeste nelogična i spontana pojava, i radikali izgleda jesu naučili da od gluposti naprave plodno tle za svoju doživotnu vladavinu.
Sećam se kao juče kada se narodu smučio ds, Tadić, pa smo tada imali bele listiće. Bilo nam je muka da glasamo za njih ali muka i za radikale.
Historia magistra vitae est. Pardon, točak koji se vrti i nije razbijen.

Uhhhh, baš grešiš.

Bukvalno šetnje i marševi i biciklisti s početka godine, bleda su senka u poređenju sa ovim sad. Samo šetača od BG do NS ima preko 2.500 sad.

Sve je na mnogo ozbiljnijem i monumentalnijem nivou od onako ofrlje šetnjice za Novi Sad prošli put, pred 1. februara.

Revolucionarnost neupućenih progresivno napredovalo.

Gledam sinoć "Goli u sedlu" (ima na Apolonu), odlično opisana ta zanesenost hipi komunama,
kolektivnim odlučivanjem, slobodnom ljubavlju, i u krajnjoj liniji gladovanjem.

Oslobađajući se roditelja, obaveza, društvenih normi - zaboravili su da moraju da jedu
i da neko treba da zaseje njivu da bi hrana nikla.

Kraj znate, na kraju im kuka i motika presuđuju ...

Nisu to ustase.
To sto je neko domoljub ne znaci da je ustasa.

Ja nemam nista protiv devojke, ali ona samo prica isti jezik kao te ovce koje je prate; ne pripada istoj veri i kulturi, te ne vidim ni jedan razlog da ona bude simbol borbe Srba protiv vlasti.

Ž\/alavi ako je pametan, drzace je 24/7 u fokusu medija, sve sa reportazama iz Pazarske ćaršije i sa zastavama Palestine :lol:

Mogu ti reći da borba za Palestinu još i ima smisla ...

Šta se nas tiču Palestina i Izrael. Za bele Evropljane nema razlike koja će opcija pobediti. Možemo samo da pretpostavimo da ni jedna nije dobra za nas.

Vidi, neki ljudi imaju potrebu da jednom.nedeljno vrište, viču, tuku se ...
Država videvši to napravi stadione i dovede fudbalere.

I tako nasilnici dobiše mesto za vršenje nasilja,
i sve odjednom ima smisla.
Na prvi pogled ...

Back